ГАЛДИ-КО

Сигурност и качество с Галди Ко ООД - двадесет години лидер в производството и търговията с крепежни елементи, електроматериали, работна екипировка, алуминиеви парапети. С постоянно развиваща се търговска мрежа и няколко големи магазина в страната.

Галди Ко ООД е една от най-добре представящите се фирми на българския пазар в търговията с крепежни елементи и осигуряването на надеждно оборудване за строителството и машиностроенето. Фирмата е създадена през 1995 г. и с годините е натрупала достатъчно опит в разпространението на продукция, както и в създаването на трайни отношения с български и чуждестранни компании.

Галди Ко има екип от опитни специалисти, които предоставят информация за складовата наличност, продукти по каталог, възможности за доставка.

С годините Галди Ко увеличи своята номенклатура, както и лоялните си клиенти. След продуктовият магазин в Бургас, врати отвориха и магазини в по-големите български градове – София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Русе.

Галди Ко разполага с над 5000 артикула в складова наличност и над 50 000 – по каталог.

• Крепежни елементи – болтове, шайби, нитове, винтове, гайки, анкери, дюбели, дюбели с аксесоари, анкери с аксесоари, закрепвания на дограми с анкери и дюбели, закрепвания в кухи основи, среднотежки и тежки закрепвания, химични закрепвания
• Електроматериали – съединителна арматура за кабели и проводници с меки сечения, редови клеми, електроинсталационни материали, предпазни средства, механични инструменти за обработка на кабели и проводници, измервателни инструменти и уреди, хидравлични инструменти за обработка на кабели, студеносвиваема кабелна арматура
• Алуминиеви парапети – с все по-широко приложение, подходящи за вътрешно и външно обзавеждане.
• Инструменти – комплекти и на бройка – чукове, пили, триони, бормашини, бургии за бормашина, брадви, клещи, отвертки, ключове, шестограми
• Работно облекло – обувки, гащеризони, престилки, жилетки, каски

Популярността и доброто име на Галди Ко, задължава към все по-голямо усъвършенстване и удовлетворяване желанията на клиенти и партньори. Всички продукти, предоставяни от фирмата са сертифицирани със сертификат за качество ISO 9001, отговарят на изисквания поставени от Европейския съюз.

Мнения

Напиши мнение за ГАЛДИ-КО (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГАЛДИ-КО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

ГАЛДИ КО е добра фирма,с която можете да изградите добро сътрудничество ако работата ви е свързана със строителство, ремонтни дейности остъкляване на балкони или поставяне на алуминиеви парапети. Качество и богат асортимент поддържат на разумни цени.

Иван Георгиев 10 May 2014 15:13

Доволен клиент

От фирма ГАЛДИ КО може да закупите и поръчате всички крепежни елементи за алуминиеви парапети!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.