Склад за бельо на едро FUTURO Пловдив

Футуро ЕООД - официален представител на италиански фирми за мъжко и дамско бельо, предлага на пазара висококачествена продукция за всеки вкус, в различни цветови гами и модели - бански, пижами, чорапогащи. Неустоими предложения на достъпни цени.

Фирма Футуро ЕООД е официален вносител на качествено италианско дамско и мъжко бельо, бански, чорапогащници и пижами. Фирмата е специализирана в дистрибуция и зареждане на магазини от партньорската си мрежа, но една от основните цели, които стои пред Футуро ЕООД е разширяване на пазарния дял и привличането на нови и нови партньори.

Футуро ЕООД предлага продуктите си както чрез складовата си база за търговия на едро, така и чрез веригата си магазини, които към настоящия момент са отворили врати само в гр. Пловдив.
Продавач-консултантите на Футуро с изключителна любезност и професионално отношение ще предложат последните колекции, както и най-нови модели, като при необходимост ще предоставят и различни размери на харесаните артикули. В случаите, когато липсват подходящите размери на бельо или бански, то клиентите могат да направят запитване за доставка и да поръчат на фирмените ни телефони.
Мисията на Футуро ЕООД е да удволетворява желанията на клиентите си като им предоставя висококачествени стоки на ниски цени, съчетавайки с коректност, лоялност, любезно и внимателно обслужване.
С грижа за здравословния начин на живот, Футуро предлага стоки, изработени от висококачествени материали, съобразени с високите международни стандарти на известни италиански фирми като:

Navigare, Navi Sail, Laura Biagiotti, Jadea, Primal, Pierre Cardin, Solera, Omsa, Arwa, Trasparenze, Sergio Tacchini, Enrico Coveri, Leilieve, Infiore и други.

За търговия на едро:
гр.Пловдив,бул."Цариградско шосе" 2 до Полиграфия
тел.:0888627031 / 032585828
e-mail:[email protected]
За търговия на дребно:
гр. Пловдив, ул."Райко Даскалов" №8, ТЦ "Централни Хали" (ет. 1 левия коридор, магазин № 2 от дясно);
гр. Пловдив, Магазин ZA ZA, бул.''България" №63;
гр. Пловдив, Базар "Илиянци" магазин №61;
гр. Пловдив, ул. "Даме Груев" №20
гр.Пловдив,бул."Цариградско шосе" 2 до Полиграфия

Мнения

Напиши мнение за Склад за бельо на едро FUTURO Пловдив

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Склад за бельо на едро FUTURO Пловдив! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.