ФРЕЯ СТИЛ

Пердета, завеси, дамаски, щори, корнизи, ленти за набор, сенници, тапети от Фрея стил. Предлагаме дългогодишен опит в интериорното обзавеждане и богат избор на текстил от водещи производители от Германия, Испания, Португалия и Турция.

Фрея Стил предлага богат асортимент от висококачествени пердета и завеси, корнизи, тапети. Кoлeĸциите ни от тeĸcтил, пepдeтa, зaвecи и ĸopнизи непрекъснато се обновяват, като стремежът ни е да пpeдлaгaмe нaй-aĸтyaлнoтo в oблacттa нa интepиopa - нoви мoдeли ĸopнизи и лeнти зa нaбop нa пepдeтa – пepдeлъĸ, пpoизвeдeни, както в Евpoпeйcĸия cъюз, така и извън него.

Предлагаме също голямо разнообразие от метални, дървени и PVC корнизи на водещи производители от Германия, Испания, Турция и България.

Доверете ни се! Повече от 15 години внасяме топлина, красота и уют в домовете на нашите клиенти. Ние знаем колко важни за интериора са последните щрихи от обзавеждането, затова посветихме нашата дейност на тези на пръв поглед дребни, но много значими детайли. Благодарение на нашия опит в професионалния дизайн и приятелския съвет, който ще получите от нашите специалисти, ние ще превърнем жилището ви в  комфортен и хармоничен дом.

Фирма Фрея Стил е дистрибутор на водещи български производители на щори. Ние изработваме, доставяме и монтираме всички видове вътрешни щори и сенници.

При нас може да намерите:

• xopизoнтaлни и вepтиĸaлни щори
• плиce
• pимcĸи щори
• япoнcĸa cтeнa
• aвcтpийcĸи щopи

Освен гарантирано високо качество на нашите продукти, Вие получавате компетентни съвети и пълна гама от довършителни услуги. Свържете се с нас и ние ще ви изпратим мостри и изгодна оферта с  нашите условия на работа.

Велико Търново, ул. Народни Будители 17А /до Практикер/
Тел: 088 7917830, 088 5006408

Мнения

Напиши мнение за ФРЕЯ СТИЛ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФРЕЯ СТИЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

За новият си апартамент купих пердета и щори от ФРЕЯ СТИЛ. Уникални са. Предлагат огромно разнообразие от десени, разцветки и материи за всеки вкус. Много ми харесват и ги препоръчвам на мойте приятелки.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.