ФРАХТИМПЕКС

Фрахтоване, брокераж и чартиране на кораби с различни видове товари. Транспорт на опасни товари, транспортиране на тежки и извънгабаритни товари. Корабно агентиране. Сухопътен и морски транспорт по целия свят.

Фрахтимпекс ЕООД е създадена през 2005 г. Отначало се занимава с брокераж на товари и с чартиране на кораби, специализирана е в транспорта на опасни - IMDG(IMO) товари, както и на такива, свързани с различни инфраструктурни проекти, т.нар."project cargo". Няколко години по-късно фирмата разширява дейността си и в областта на сухопътния транспорт. В момента е една от водещите фирми в сферата на проекти, свързани с транспорт на тежки и извънгабаритни товари, издаване на разрешителни и организация на транспортния процес - проучване на пътя, подготовка на маршрута, метеорологични условия и условия на мястото на работа. Някои от нашите клиенти са: Sarens NV, Grohmann Bulgaria Ltd., Jumbo Shipping, Calibra Turkey, Schober International, както и много други. 

Фрахтимпекс ЕООД извършва фрахтоване, чартиране и брокераж на товари:

Чартиране и брокераж на различни видове товари и количества от типа на:

  • project IMO
  • насипни и опасни товари
  • тежко оборудване
  • проектни IMDG товари.

Фирмата ни е специализирана в транспорта на товари, за които са необходими специални умения и знания, например оборудване за специални цели, промишлени инсталации и специално обрудване.


Фрахтимпекс ЕООД предлага транспорт на комплектни товари с 500-120,000mt dwcc кораби и контейнерен транспорт (FCL/LCL).
 

Фрахтимпекс ЕООД извършва международен транспорт и логистика:

Ние извършваме сухопътен транспорт на различен вид товари, с различни размери и тегло по целия свят. Специализирани сме в транспорт на тежки и извънгабаритни товари, както и в организиране на разрешителни и осигуряване на ескорт по време на превоза.

Фрахтимпекс ЕООД извършва извънгабаритни и инфраструктурни товари за различни проекти:

Ние извършваме организация, ескорт и изготвяне на разрешителни за транспорт на тежки и извънгабаритни товари.
Нашата фирма е първата и единствена, извършила организацията, логистиката и транспорта на товари с единично тегло над 1500 тона по централните улици на гр. Бургас.
Подготвихме всичко необходимо за превозването на най-тежкия товар, който някога е минавал на територията на Република България.
 

Фрахтимпекс ЕООД извършва транспорт на опасни товари:

Разполагаме с удостоверение за превоз на опасни (ADR) товари, както и регистрация към Министерство на околната среда и водите за транспортиране на отпадъци.
Ние сме изключително отговорни към товарите на нашите клиенти и по тази причина всички товарни автомобили на Фрахтимпекс ЕООД са на по-малко от 4 години, напълно оборудвани и застраховани.
Грижата за околната среда е не по-малко важна за нас - всички автомобили на фирмата са Евро 5, с ниска въглеродна емисия.

От 2006 г. Фрахтимпекс ЕООД е регистрирана търговска марка, което е доказателство за качество и стандарт. От 2009 г. фирмата е сертифицирана по стандарта ISO 9001:2011 от Bureau Veritas Certification и притежава Сертификат N.BG120029Q, който обхваща: международен и вътрешен транспорт по суша, международна спедиция, брокераж и корабно фрахтоване.
 

Успехът на фирмата се дължи на това, че предлага на своите клиенти коректно и честно отношение, както и надеждни специалисти, които са на разположение през цялата година по 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата.

Контакти:
Фрахтимпекс ЕООД
Бургас 8000, пл."Св.Св.Кирил и Методий"11, ет.2
тел: +359 56 828 007
факс: +359 56 828 077
Основен ел.адрес:
[email protected]

Отдел Фрахтоване / Чартиране:
[email protected]

Отдел Агентиране:
[email protected]
 

 

Мнения

Напиши мнение за ФРАХТИМПЕКС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФРАХТИМПЕКС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Фрахтимпекс е една от най-добрите фирми, когато става въпрос за транспорт на опасни товари. Такава дейност изисква огромен професионализъм, перфектна подготовка и организация. Те всичко това го имат. Много отговорен и коректен партньор са.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.