Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ФИНКО

Финко ЕООД развива своята дейност в областта на целулозната хартия от 1991 г. насам. Извършва търговия в рамките на цялата странна с целулоза, хартия, картон и хартиени отпадъци. Фирмата влага инвестиции в рециклиращи румънски компании.

Финко ЕООД е с четвъртвековна история в сферата на вторичните суровини и търговията с отпадъчни хартии, целулоза и картони. Създадена през 1991 г. в гр. София, фирмата натрупа голям опит във вноса и износа на целулозни хартии, като през годините се утвърди като водеща компания в областта на преработването на хартиени суровини.
Компанията е собственост на Димитър Георгиев, който с помощта на сътрудници и експерти издига Финко ЕООД до водеща компания в България за внос и износ на хартиени изделия, картони и целулоза.
Гарантираща качествено изпълнение на поетите ангажименти и безупречен професионализъм Финко ЕООД се превръща в доказано име на пазара и надежден партньор на компании, доказали своето име в международен мащаб.
Финко ЕООД е представител за България на световния лидер в рециклирането Mayr Melnhof Karton – полагане на грижи за околната среда и опазването на природните ресурси. Основополагащ фактор в дейността на Финко ЕООД е извършването на дейностите в съответствие със световните норми за опазване на околната среда и поддържане на постоянен контрол за качество и безопасност на труда.
Компанията също така е инвеститор в две големи румънски фирми за рециклиране на отпадъчни хартии и вторични суровини - Recycle International srl и Total Recover srl – компании, събиращи, обработващи и експлоатиращи неопасни отпадъци с капацитет на работа – над 35 000 т. отпадъци годишно.

Мнения

Напиши мнение за ФИНКО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ФИНКО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.