Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

СЕМЕЕН ХОТЕЛ ИВ

Хотел Ив работи целогодишно и е подходящ за семейна почивка през уикенда, в празнични и почивни дни, за хора в командировка, за отдих и релакс - на 1.5 км от центъра на Велинград. Капацитет - 30 души. Минерален басейн. Ресторант. Лятна градина.

Мнения

Напиши мнение за СЕМЕЕН ХОТЕЛ ИВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СЕМЕЕН ХОТЕЛ ИВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Ако имете нужда да избягате от забързанот ежедневие, то Семеен хотел ИВ е мястото. С мъжът ми имахме нужда от малко почивка и произволно си избрахме да отседнем в този хотел. И двамата останахме много доволни от обслужването, всички от персонала бяха толкова мили и усмихнати, и се погрижиха да се чувставме комфортно и уютно. Насладихме се на един спокоен weekend, и се завърнахме отпочинали и усмихнати от Велинград. Препоръчваме ви да посетите хотела ИВ.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.