СЕМЕЕН ХОТЕЛ ДРУМЕКС - РУДОЗЕМ

Семеен хотел Друмекс предоставя на своите гостите отлични условия за почивка в Родопите. Предлагаме 2 апартамента, 6 семейни спални, 1 стая с 4 легла и 1 стая с 5 легла. На разположение са трапезария, лятна градина, както и напълно оборудвана кухня.

 

Семеен хотел Друмекс разполага с леглова база от 27 места, разпределени по следния начин - 2 апартамента, 6 семейни спални, 1 стая с 4 легла и 1 стая с 5 легла. 

Хотелът е в живописния Смолянски район, който предразполага към прекрасни условия за почивка, зашеметяващи пеизажи от Родопите и много красива природа. В близост се намират зимния ски курорт Пампорово (на 40 км.), Смолян (на 25 км.), село Смилян (на 10 км.), множество туристически маршрути и пътеки. Чудесна възможност за различни видове занимания - колоездене, риболов, конен туризъм, пещерен туризъм, еко-пътеки, офроуд адреналин, воден туризъм и др.

Хотел Друмекс е разположен в западната част на града на възвишение над река Арда, откъдето се разкрива красива панорамна гледка към целия град и околните гористи хълмове.

Точно покрай днешното място на хотел Друмекс в стари времена е минавал римският път Друма, от който произхожда и името на хотела.

Всички стаи са със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и ползване на безплатен безжичен интернет, като на разположение на гостите са вътрешна трапезария, лятна градина, както и напълно оборудвана кухня.

Ако търсите почивка сред една от най-хубавите планини в България - Родопите, можете да се порадвате със семейството или приятелите си на това прекрасно място.

Контакти:

Рудозем, ул. Христо Ботев 15
Телефони: 0878 666 186; 0878 99 18 99; 0878 66 18 66

Мнения

Напиши мнение за СЕМЕЕН ХОТЕЛ ДРУМЕКС - РУДОЗЕМ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СЕМЕЕН ХОТЕЛ ДРУМЕКС - РУДОЗЕМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.