ЕВРОПЪТ - 2000 АД - ОФИС СОФИЯ - ЛЮЛИН

Европът - доставка на документални пратки, колети, непалетизирани и палетизирани товари. Изгодни цени и първокачествено куриерско обслужване в цялата страна, Балканите, Европа и света. Ние правим нещата възможни - всеки ден от понеделник до събота!

Очакваме ви на www.evropat.bg и във фирмените ни офиси!

Европът е една от водещите български куриерски компании. Дружеството има законна регистрация за дейността си от 2005 година, а в края на 2015 година получи и лиценз за извършването на услугата “Пощенски паричен превод” на територията на страната.

Европът е предпочитан доверен партньор за хиляди клиенти всеки ден - държавни институции, банки, застрахователни дружества, обществени организации, лечебни заведения, производители, търговци, частни потребители.

Гарантирано до всяка точка на страната

Офиси на Европът има в столицата, във всички областни градове и в много други селища в страната. Политика на фирмата е непрекъснато разширяване на мрежата за максимално териториално покритие. Работното време на куриерските офиси е от 9:00ч. до 18:00ч. (от понеделник до петък) и от 9:00ч. до 13:00ч. (в събота).

Прием на пратки

Пратки се приемат в рамките на работното време – във фирмен офис или от адрес на подателя (след направена заявка по телефона или онлайн).
Задължително се поставят стикери при дадени указания на подателя: Чупливо, Посока на позициониране при превоз, Приоритетна доставка, Внимание.

Срок на доставка

За населени места от Зона І на тарифата: на следващия работен след приемането на пратката. За населени места от Зона ІІ и Зона ІІІ на тарифата: в първия ден на обслужване по график. За населени места извън тарифата: до 2 работни дни след приемането на пратката.

Доставка на пратки

Пратка може да бъде получена на адрес или "до поискване" в офис на Европът. По желание на подателя получателят може да бъде информиран за доставката с SMS-известие.
Пратка, взета в петък, по желание на клиента може да бъде доставена в събота, без допълнително оскъпяване на услугата (за всички населени места от Зона І или обслужвани по график в събота).
Изпълняваме стриктно указанията на подателя и предаваме лично на получателя (или на упълномощено от него лице) срещу подпис. Правят се 2 опита за доставка на пратка до адрес: при отсъствие на получателя се оставя стикер с координати на обслужващия офис на Европът.

Богат избор от допълнителни и опционални услуги

Следим и анализираме потребителските очаквания, като надграждаме портфолиото си с актуални за пазара допълнителни и опционални услуги:

 • Наложен платеж, с опция „Отвори, преди да платиш наложения платеж“
 • Приоритетна доставка
 • Обявена стойност
 • Обратна разписка
 • Връщане на придружаващи документи
 • Градски и междуградски експрес
 • Покупка на стоки
 • Наем на хладилна чанта
 • Доставка на пратка извън графика на обслужване
 • Доставка на пратка извън тарифата
 • Съботна доставка без допълнително оскъпяване
 • Хибридна поща
 • Карго експрес
 • Палетни услуги

Пощенски паричен превод

Даваме възможност за изпращането на пощенски паричен превод на територията на цялата страна – сигурно и удобно.

Работете онлайн

Нашите онлайн приложения, базирани на сайта www.evropat.bg, осигурят на клиентите ни денонощен свободен достъп, бързо и лесно, до ценна и полезна информация за всички аспекти на куриерското обслужване, което предлагаме, включително данни за местонахождението на всяка пратка в реално време. В специализирания модул „Европът Онлайн“, след първоначална регистрация, потребителят има възможност сам да създава товарителници за пратките си, да проследява доставката им, да формира своя база данни, да изготвя справки.

Удобни и изгодни решения за международен сервиз

С широка гама от услуги в балканския регион, Европа и света, ние винаги можем да ви предложим най-изгодното решение. При условията на максимално добри цени и срокове на доставка, транспортираме колетни пратки до Румъния, Гърция и Кипър. Чрез нашата глобална мрежа от партньори – доставчици на логистични услуги, можем да осигурим бърза и сигурна доставка и до всяка друга точка от света.

Доверено партньорство

Ние сме лоялен и съвестен посредник. С грижа и внимание приемаме, транспортираме и доставяме всяка поверена ни пратка – от документа до палета. Документираме на хартиен носител и електронно всяко наше действие, за да гарантираме най-високо качество на куриерската услуга.  Ние знаем къде е всяка пратка във всеки един момент, както и къде се намира всеки един наш куриер.

Приветливи, добронамерени, отзивчиви, отговорни – такива са служителите ни, на които доверявате вашите ценни пратки. Екипът ни е добре обучен и работи с високотехнологично оборудване – в резултат на успешно приключили проекти, съфинансирани от Европейския съюз. Гарантираме опазване тайната на кореспонденцията и спазване на правата на потребителите.

Франчайзинг

Европът предлага франчайз-партньорство на дейни и предприемчиви българи. Франчайзингът се осъществява при минимални риск и инвестиции.

Изключително държим на обратната връзка с клиента

Винаги сме на разположение, за да чуем мнение, за да предоставим повече информация за някоя от предлаганите услуги или за да обсъдим специфични изисквания за доставка. Приемаме вашия интерес лично!

За връзка с управлението на Европът

Имейл: office@evropat.com
Телефони: 0800 11 818, 0896 662 606

Мнения

Напиши мнение за ЕВРОПЪТ - 2000 АД - ОФИС СОФИЯ - ЛЮЛИН

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕВРОПЪТ - 2000 АД - ОФИС СОФИЯ - ЛЮЛИН! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.