Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ЕВРОКАР КЕНС

Автошкола ЕВРОКАР КЕНС предлага шофьорски курс за придобиване на категория B на територията на град София. Практическото обучение от 31 часа се извършва предимно в района на: Младост, Дървеница, Студентски град, Дружба, Дианабад, Слатина и Изток.

Курс за обучение водачи на МПС от категория В

Автошкола ЕВРОКАР КЕНС предлага шофьорски курсове за придобиване на категория B на територията на град София, съобразен с индивидуалните нужди и свободното време на всеки клиент.

Изисквания

Кандидат-водачите да са навършили 17 години и 9 месеца, да притежават свидетелство/диплома за завършено образование и да предоставят лична карта.

Теория

Теоретичната подготовка се извършва в лицензираният кабинет на Автошкола ЕВРОКАР КЕНС от високо квалифициран персонал.

Практика

Практическата част от курсът по кормуване за придобиване на категория В се състои от 31 кормилни часа в градски и извънградски условия. Практическото обучение се извършва предимно в района на:

  • Младост и Дървеница
  • Студентски град
  • Дружба и Горубляне
  • Дианабад и Изток
  • хотел Плиска и Слатина

Цена

666 лв. (възможност за разсрочено плащане – на две или три вноски)

Мнения

Напиши мнение за ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ЕВРОКАР КЕНС (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ЕВРОКАР КЕНС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Атанас Кирилов 14 May 2015 23:04

Сериозна фирма за шорьорски курсове - доволен съм

Доволен съм от услугите на фирмата - взех без проблеми и листовки и кормуване. Сега тепърва ще трупам опит с шифирането, но като цяло съм доволен от наученото и от автомобилите на които се кормува.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.