Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЕТА МЕТАЛ

Производство на флюси за металургията, пресовани добавки за легиране, рафиниране и разкисление на метални стопилки, чисти и ЧЗА киселини, соли. Продукти за дома - разпалко, коминко. Желиран спирт за бен-мари устройства. Търговия с феросплави и метали

Фирма ЕТА Метал ЕООД е създадена през 1997 г. като търговско дружество. Разполага със собствена производствена база в гр. Елин Пелин и собствен транспорт. Сертифицирана е по ISO 9001:2008 през 2006 г.

В началото фирмата се занимава с търговия с метали и феросплави, консултантска и инженерингова дейност. Постепенно се ориентира и към собствено производство на специални легиращи добавки за металургията.

През последните четири години разширихме своята дейност, като разработихме и пуснахме на пазара специфични химически продукти. Създаването на тези продукти е резултат от дълъг период на проучване, планиране, анализ на ресурсите и възможности за реализация.

ЕТА Метал предлага на пазара следните групи продукти:

Покривни, рафиниращи и модифициращи флюси за цветната металургия:

 • флюси за обработка на алуминий (Al)
 • флюси за обработка на мед (Cu)
 • флюси за обработка на цинкови сплави (Zn)
 • флюси за обработка на месингови сплави

Пресовани металосъдържащи лигатури - под формата на таблети, за легиране на алуминиеви сплави (Al)

Продукти за химията - химически чисти и чисти за анализ киселини и соли, обезмаслители

Киселини:

 • солна киселина
 • чиста за анализ (ЧЗА)
 • сярна киселина
 • чиста за анализ (ЧЗА)
 • азотна киселина
 • чиста за анализ (ЧЗА)
   

Соли - йодиди, нитрити, хлориди, сулфати;

Продукти с общо предназначение - домашни продукти - препарати за почистване на комини ("Коминко" ТМ) и разпалване на огън ("Разпалко" ТМ), желиран спирт за бен-мари устройства .

Фирма ЕТА Метал извършва и инженерингова дейност в областта на конструирането и автоматизацията на машини и съоръжения за смилане, смесване, дозиране и пресоване на метални и неметални прахове.

Нашите специалисти са разработили технологични процеси и обезпечаващо оборудване за производство на вещества с особено висока чистота в малки серии, както и за дестилация на неорганични киселини и други органични вещества.
 

Подробно описание на всичките ни продукти ще намерите на нашите интернет страници:

www.eta-metal.com
www.etametal.free.bg

 

 

Мнения

Напиши мнение за ЕТА МЕТАЛ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕТА МЕТАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Мина Пеева 10 Jun 2015 16:06

В къщи използваме редовно Разпалко (ако нямаме в момента - желиран спирт) и Коминко за почистване, когато се налага. Тези продукти са голямо удобство. Препоръчвам ги на всички, които се топлят с камини или просто обичат живия огън като нашето семейство.

Силвия Б 06 Oct 2012 20:41

Препоръчвам

Препоръчвам продукта им РАЗПАЛКО.Със сигурност и най-претенциозните клиенти ще бъдат задоволени от качеството и цената на този продукт.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.