ЕСМ

Фирма ЕСМ ЕООД е лицензирана за извършване на консултантска дейност и независим строителен надзор от 1999г. Фирмата осъществява надзор във всички сфери на строителството. Ние сме член на БААИК и сме сертифицирани по ISO 9001-2000.

ЕСМ ЕООД е създадена през 1999 година в град Добрич. Фирмата е лицензирана за извършване на консултантска дейност и строителен надзор под № ЛК 000040 от МРРБ. Ние работим и се доказаваме в областта на независимия надзор във всички сфери на строителството вече 18 години. 

Разполагаме със собствен транспорт, а екипът ни от висококвалифицирани специалисти, с доказан опит, е гаранция за отговорно и професионално отношение към нашите клиенти и партньори.щ

Стремим се към постигане на високо качество и удовлетвореност в реални срокове чрез прилагане на съвременни технологии. Ние сме сериозен партньор с отговорно отношение към работата. Държим на коректните и лоялни отношения с нашите партньори и клиенти. Тяхното удовлетворение е основен приоритет във фирмената ни политика.

Наши клиенти са Булгартрансгаз ЕАД, София; Примагаз ЕАД, Варна; Е.ОН България мрежи ЕАД, Варна; Пристанище Леспорт АД, Общини, ВК ЕАД, Силозни стопанства, Вятърни електроцентрали /генератори/, оптични магистрали и др.

Фирмата е член на Българската Асоциация на архитектите и инженерите-консултанти /БААИК/ и сме сертифицирани по ISO 9001:2000.

Контакти:

Добрич, ул. Независимост 40, вх. А

Телефони: 058 603752; 058 601772

Мобилен: 0888 203601

E-mail: office@esm-bg.com

Web site: www.esm-bg.com
 

Мнения

Напиши мнение за ЕСМ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕСМ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Марин Трандев 14 Jul 2015 18:51

Работил съм съвместно с фирма ЕСМ като те са упражнявали строителен надзор на наш обект. Мноог добре си вършат работата, много професионално и всичко е под контрол. Специалисти в областта си.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.