ЕНККАНТО

Фирма Енкканто ЕООД е специализирана в областта на вътрешните довършителни ремонти. Изпълнява различни ремонтни дейности по домове, офиси, вили и търговски обекти. Боядисване и полагане на декоративни мазилки.

Енкканто ЕООД предлага качествени ремонтни и строителни услуги на изгодни цени. Фирмата си е изградила име на заслужаващ уважение и доверие партньор в областта на вътрешните ремонти. Ние спазваме поетите ангажименти и договорените срокове. За изминалите години сме изпълнили множество ремонтни дейности в частни домове, офиси и търговски площи и имаме зад гърба си много доволни клиенти.

Имаме висококвалифицирани служители, които разполагат с необходимия опит и умения, за да постигнат качеството, което заслужавате. Използваме висококачествени материали от утвърдени производители. Доверете ни се и няма да сгрешите!

Ако се нуждаете от пребоядисване на част от Вашия интериор, от полагане на декоративна мазилка с цел освежаване на дома Ви, не се колебайте и се свържете с нас!

Мнения

Напиши мнение за ЕНККАНТО (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕНККАНТО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Грета Атанасова 10 Jun 2015 15:59

Много съм доволна

Много съм доволна от фирма ЕНККАНТО, който извършиха довършителен ремонт вкъщи. Работят много организирано и в срок, не претупват нещата и след това си изчистват всичко.Много съм се разправяла с майстори мърлячи но тези са много добри.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.