ЕЛПРОМ ИЛЕП

Изпитвателна лаборатория за електротехническа продукция ИЛЕП към Елпром-ИЛЕП ООД извършва за своите клиенти услугата изпитване и свързаните с нея дейности за целите на оценяване на съответствието, сертификация и декларация за съответствие.

Доверете се на нашата компетентност, за да осигурите добър пазар на вашите продукти!

Изпитвателна лаборатория за електротехническа продукция /ИЛЕП/ е добрият избор за всички, които желаят да присъстват на пазара с качествена продукция.

Дейността на лабораторията е насочена към прилагане изискванията на техническото законодателство на Република България и Европейския съюз.
Стремим се да предложим на нашите клиенти максимално удовлетворяващи решения, предлагайки им услугата изпитване и свързаните с нея дейности.
Ако произвеждате или предлагате на пазара уреди, машини, съоръжения, устройства, системи, компоненти, материали и други, обърнете се към нас!

Професионалният екип на Елпром-ИЛЕП ООД е на Ваше разположение по всяко време, за да Ви предложи подкрепата и услугите си за бързото и ефикасно решаване на всички въпроси, свързани с изпитване, други дейности по оценяване на съответствието (за маркировката на продуктите), сертификация по стандартите и директивите, и декларация за съответствие, приложими към Вашите продукти.

Изпитванията, провеждани от лабораторията са:

1. За безопасност, за определяне на тип (типови), за целите на оценяване на съответствието, за сертификация на битови и подобни електроуреди, аудио, видео, машини, съоръжения, табла, електромедицински апарати, устройства и системи, електрически детски играчки и други.

2. За енергийна ефективност на битови и други електроуреди, за получаване и предоставяне на точна и сравнима информация по отношение на консумираната енергия, във връзка с въвеждане на директивите за етикетиране на битови електроуреди.

3. Степени на защита, осигурявани чрез обвивките-до IP 44.

4. За електростатични свойства на материали, изделия и лични предпазни средства.

5. За електрофизични показатели на електроизолационни материали.

Чрез изграждане на трайни партньорски взаимоотношения, ИЛЕП към Елпром-ИЛЕП ООД постига взаимоизгодно сътрудничество със своите клиенти.

Постоянни клиенти на Елпром – ИЛЕП ООД са водещи производители и търговци на електрически съоръжения, битови и други електроуреди, електромедицински апарати и други от Англия, България, Гърция, Турция, Украйна, Китай, Сърбия, Македония.

ИЛЕП към Елпром - ИЛЕП ООД е официален подизпълнител и работи съвместно и под контрола на български и международни Лица за оценяване на съответствието и Органи за сертификация на продукти.
 

Мнения

Напиши мнение за ЕЛПРОМ ИЛЕП (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕЛПРОМ ИЛЕП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Атанас Цветков 12 Sep 2015 13:01

За Елпром Илеп

С две думи - истински професионалисти! Работят много добре, бързо, точно и коректно! Да има повече като тях !!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.