СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЕЛИСЕЕВА

Динамика, реакция in-time, качество и отговорност - това са водещите ни критерии. Ние предлагаме още - счетоводни услуги, работна заплата и осигуровки, данъчни консултации, регистрация на фирми, управление на имоти, бизнес и управленско консултиране.

Счетоводна къща Елисеева ООД, създадена през 1997 г. е член на Асоциацията на специализираните счетоводни предприятия в България.

Фирмата е специализирана за голям обем счетоводни, данъчни, административни и други услуги, благодарение на 20 годишната си професионална история. Ние сме екип от висококвалифицирани специалисти, които могат да решат всеки счетоводен и данъчен казус. Решаваме както рутинните, така и сложните казуси, които са предизвикателство за нас и чието решение гарантира законодателна защитеност на клиентите ни.

Гарантираме партньорство, конфиденциалност и индивидуален подход. Стремим се да бъдем част от успеха на нашите клиенти.

Услугите, които предлагаме, са:

  • Счетоводни услуги - изготвяне на финансови отчети, счетоводен надзор и съдействие
  1. Съдействие при данъчни казуси
  2.  Корпоративен данък и ДДС
  3.  Представяне на клиенти пред данъчни и съдебни власти
  4.  Международно данъчно облагане
  • Обработка на заплати и осигуровки
  • Регистрация на фирми
  • Услуги за чужди граждани
  • Управление на имоти

 

 

Мнения

Напиши мнение за СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЕЛИСЕЕВА (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СЧЕТОВОДНА КЪЩА ЕЛИСЕЕВА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Янка Мишева 22 May 2015 12:21

Препоръчвам ги

Много добри професионалисти, разбират си от работата, спазват срокове. Препоръчвам ги за всякакъв вид счетоводни услуги.

Николай Минев 23 May 2012 12:35

Винаги съм получавал страхотно отношение и обслужване. Хората наистина си разбират от работата. Препоръчвам ги на всички, които имат нужда от добър счетоводител.

Слави Василев 06 Jul 2011 15:31

Фирмата е актуална в решенията си,служителите са изключително коректни и най-вече компетентни в тази дейност.Определо ги предлагам за тези услуги да се свържете с тях.Благодаря Ви с пожелания за много бизнес успехи!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.