Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЕЛЕКТРОКОМПЛЕКС

Фирмата предлага кабелни и тръбни крепежи, кабелни тръби, конзолни и разклонителни кутии, апаратура НН,промишлени LED осветителни тела. Изграждане на ел.инсталации, осветление, пожароизвестяване и видеонаблюдение

Фирма Електрокомплекс е с предмет на дейност дистрибуция на електроинсталационни изделия, апаратура НН, кабелни и тръбни крепежи, всички видове електроинсталационни тръби, трасета и аксесоари за тях; изграждане на ел. инсталации НН и електрически табла; изграждане на осветителни инсталации; търговия на дребно.

Фирмата предлага декоративно, промишлено и градинско осветление на водещи марки в бранша, а също и всичко за ел. инсталации на склад.  Също така в нашите магазини може да откриете още:

- кабели

- ел. апаратура

- ел. инсталационни материали като кабелни крепежи, макари, разклонителни кутии, ключове и контакти, разклонители, куплунги, щепсели, фасунги, апартаментни табла, ел. инсталационни гофрирани тръби и др.

- промишлено осветление включващо плафониери, градинско осветление, лампи за баня, луминисцентни лампи, улично осветление и др.

- декоративно осветление

- източници на светлина

 

Фирма Електрокомплекс може да откриете на следните адреси:

Складова база
Aдрес: 9154 гр.Аксаково Промишлена зона Юг
Tел.: 052/ 95 33 84
E-Mail: [email protected]

Mагазин 1
Aдрес: гр.Варна, ул.Ивайло №1Б (до кооперативен пазар)
Tел.: 052/ 510 161
GSM: 089 477 0601
E-Mail: [email protected]

Mагазин 2
Aдрес: гр.Варна, ул.Тодор Влайков 2
GSM: 089 787 1092
E-Mail: [email protected]

Mагазин 3
Aдрес: гр.Аксаково ,ул Капитан Петко Войвода 3а
GSM: 089 454 9359
E-Mail: [email protected]

Мнения

Напиши мнение за ЕЛЕКТРОКОМПЛЕКС

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕЛЕКТРОКОМПЛЕКС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.