ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ

Експерт Консулт Инженеринг ООД се занимава с търговия на полимерни материали за селското стопанство, строителството и хранително вкусовата промишленост.Консумативи за леката промишленост и градинарството.Представители сме на водещи фирми в този бранш

Експерт Консулт Инженеринг ООД е създадена през 2003г. с основна дейност търговия и консултации в сферата на опаковането. През годините фирмата се утвърждава като коректен и надежден партньо, спечелил доверието на множество клиенти. Представител е за областа на няколко основни производители на полимерни опаковки. От 2012г. фирмата започва допълнитена дейност - търговия и монтаж на системи за капково напояване.

Експерт Консулт Инженеринг ООД се занимава с търговия на полимерни материали за селското стопанство, строителството,градината и хранително вкусовата промишленост. Консумативи за леката промишленост и градинарството.Представители сме на водещи фирми в тези области.

Уповавайки се на изконни ценности като честност, почтеност и коректност нашият екип смело гледа в бъдещето предлагайки иновативни решения в опаковането.
Предлаганите от Експерт Консулт Инженеринг ООД полиетиленови фолиа, торби, вакуумни и високо-бариерни фолиа с печат до 8 цвята, сезали ,мрежи и системи за капково напояване се отличават с високо качество на добра цена. Извършваме доставките със собствен транспорт за да сме по-близо и по-бързо до своите клиенти.

Представител сме на водещи производители в областта на полимерните опаковки, като:

• Пластхим-Т-АД
• АТЕ Пласт ООД
• Полигруп ООД
• Интермас Груп

Предлаган асортимент:

Селско стопанство
Динамиката в развитието на селскостопанските технологии , чиято цел е увеличаване производителността, налага използването на иновативни технологии и решения. Като част от този процес Експерт Консулт Инженеринг ООД се стреми да предлага най-новите методики в областта на растениевъдството и оранжерийното производство .Нашите продукти улесняват производителите и ги подпомагат в производството на повече и по-висококачествена продукция с по-нисък разход на ресурси.

За строителството
Приоритетна дейност фирмата е строителството, важна част от стопанството на България. От първа необходимост за всяка строителна площадка са полиетиленовите фолиа и торби, обезопасителните мрежи и полимерните съдове за течности. Продуктите ни са с високо качество на конкурентна цена, което ги прави предпочитани сред клиентите ни.

За градината
Експерт Консулт Инженеринг ООД предлага свежи идеи и практични съвети и за поддръжка на градината. Следвайки тенденциите и новостите от NORTENE и INTERMAS - помагаме ви да превърнете градината в едно необикновено и магическо място.

Капково напояване
Капково или микро напояване е система за напояване, при която водата се доставя в или близо до зоната на корените на растенията капка по капка. При добро управление това е най-водоефикасният метод за напояване, тъй като изтичането и изпарението са сведени до минимум. Ефективността на използване на водата варира между 80% и 90%. Извършва ме и консултации и монтаж на системи за капково напояване. Предлага ме и широк спектър от високотехнологични решения за автоматизация и прецизиране на процесите.

Хранително вкусова
Предлага съвременни решения за опаковане на хранителни, ароматни, течни и продукти в модифицирана газова среда. Петслойни високобариерни фолиа и пликове-включително каширани с възможност за поставяне на висококачествен осемцветен флексопечат.

Консумативи
Богата гама от консумативи за еднократна употреба използвани в офиса ,хотела, ресторанта, дома или сред природата.Улесняват ежедневието и бита на служителите и са неизменна част от всяко домакинство. Всички те са рециклируеми и след преработка могат да дадат живот на нови изделия.

За контакти:

Айтос, ул. Средна гора N3А
0893 466-300
0890 104-848
E-mail: [email protected]
Сайт: http://www.expertconsult.bg

Мнения

Напиши мнение за ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЕКСПЕРТ КОНСУЛТ ИНЖЕНЕРИНГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.