Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЕФ ЕЛ СИ

Езиков център

В езиков център Еф Ел Си можете да избирате сред различните предлагани курсове и форми на обучение:

  • курсове за сферата на бизнеса, медицината, туризма, хотелиерството и други;
  • курсове по общ Немски и Английски език;
  • корпоративни обучения;
  • целогодишно обучение за ученици;
  • индивидуално обучение
  • подготовка за удостоверения и сертификати

Центърът успешно подготвя студенти и работещи, които желаят да учат и/или работят в Германия.

За Вас родители:

Целогодишна езикова занималня - центърът организира целогодишна занималня за деца от 4 до 12 год. възраст, по избор с включено чуждоезиково обучение. Целогодишната занималня за ученици от 1-ви до 5-и клас е насочена към:

• Подготвителни занимания за уроците в училище, под ръководството на опитни педагози и филолози
• Точно и ясно обясняване на учебния материал и допълнителни упражнения към уроците
• Постоянен възпитателски надзор, в уютна и предразполагаща резултатност обстановка
• Обучение по чужди езици (в групи или индивидуално).
• Специализирана подготовка по предметите, по които се полагат държавните зрелостни изпити (матури) след 4 и 5 класю
• Осигуряване на обяд по желание
• Конкурентни цени и отлични условия
• Цена: 130.00 лв. на месец

В уютна обстановка и с усмихнати преподаватели, ние се грижим за успеха на Вашите деца!

Организирани занимания за децата на възраст от 4 до 12 години в нашата лятна занималня. Лятната занималня в учебния център стартира на 1-ви Юни и продължава без прекъсвания до 15-ти Септември.
Заниманията и дейностите в лятното студио за деца съчетават образователния компонент и времето, отделено за развлечение и забавление на децата. Часовете по четене на литературата от училище, заедно с подготовката по български език и математика, са основна част от обучението през периода. Отлична възможност за затвърждаване и усъвършенстване на чуждоезиковите умения на малките ученици са часовете по чужди езици –  немски или английски език. Разбира се част от лятната програма са и увлекателните игри на открито, забавните викторини, заниманията по езда и плуване. Организират се посещения на театър, музей, кино, както и други места, свързани с интереса на децата и културния живот. Излети и разходки.

Детето Ви има възможност и за интензивен курс на обучение – всеки ден по 60 минути, по английски или немски език.

Тази година Център Еф Ел Си ще предложи на всички деца от лятното студио и тренировки в балетна школа.

Целодневната занималня продължава от 8:00 до 18:00 часа. Полудневната занималня е от 8:00 до 13:00 ч. или от 13:00 до 18:00 часа.
 
Какво можете да очаквате и ще получите от Еф Ел Си:

• приятна атмосфера,усмихнат екип
• подходящи условия, добри цени
• сериозна подготовка, за получаване на реални знания
• грижа и заинтересованост към развитието и резултатите на курсистите
• коректност
• съобразяване с най-новите тенденции в чуждоезиковото обучение
• професионализъм и подход

Нашите квалифицирани преподаватели с педагогически опит и новаторско мислене са избрани с конкурс и специализирали в чужбина, за да могат успешно да подпомагат курсистите в ефективното усвояване на избрания от тях чужд език. Методиката на преподаване включва интерактивна дейност, взаимно оценяване и самостоятелна работа.

Еф Ел Си работи с оригинални учебни системи на Oxford University Press и Max Hueber Verlag.

Мнения

Напиши мнение за ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЕФ ЕЛ СИ (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ЦЕНТЪР ЗА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЕФ ЕЛ СИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Преди да се запиша на уроци в школата учих немски като втори език в училище и никога не вярвах, че може да ми се отдаде или дори да ме грабне. Тук записах от А1 нямайки никакви знания и ниво след ниво взех с лекота сертификат B1 от Гьоте-институт. Учителките са изключително мотивиращи. Имах удоволствието да уча и при Линда Цветанова и при Афродита Цонева и да усетя две не само уникални, но и изпипани методики на преподаване. Препоръчвам школата на всекиго, който иска да напредне с езиковите си знания, от нас се искаше само старание и желание, от тях намерихме всичко останало.

Проведох езиков курс по немски език в школата като преминах през няколко нива - А2-Б2 и съм приятно изненадан от напредъка, който постигнах. Преподавателите са търпеливи и обръщат внимание индивидуално на всеки курсист. Материалната база е подходяща за обучението. Разбира се, ако искате да постигнете добри резултати следва да полагате усилия по изучаване на езика и извън курса. Сам по себе си, който и да е езиков курс не е достатъчен, ако не се полагат усилия допълнително. Успех на бъдещите курсисти в школата !

Лилия Матева 23 Jun 2015 15:34

Синът ми ходи на курс по английски там и съм много доволна. Нивото на преподаване е много добро, учителите имат подход към децата, научават се много неща. Даже сега лятото съм го записала на езикова занималня. Препоръчвам на всички родители, които искат качествено чуждоезиково обучение за децата си.

Цанка Гълъбова 11 Apr 2013 10:32

Доволен клиент

Дъщеря ми учи там английски език с цел да научи езика и да затвърди основата от училище!Изключителни професионалисти!Езика е научен первектно и сега го използва на работното си място!Успех на центъра!

Симеонов 25 Jan 2013 16:40

Много доволен

През лятото детето ми учи там немски език и искам да изкажа огромната си благодарност към екипа от школата, които опредено знаят как да си вършат работата. Препоръчвам.

Михаела Йончева 20 Sep 2012 16:05

препоръчвам школата на всички

Записах се преди известно време на курс по английски език в езиков център Еф ЕЛ СИ.Междудругото той има много добра локация,в самия център на София е и е на крачки от метростанция Сердика.Екипът от преподаватели е страхотен.Научих много и сега съм по- уверена с английския си език.УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.