ДИРА ФРУКТ

Дира Фрукт ЕООД е един от главните вносители на плодове и зеленчуци в страната ни. Внася директно от Македония, Турция, Гърция, Италия, Франция, Холадния , Испания, Германия и Полша. Довели сме над 800 камиона годишен и последователен внос.

Дира фрукт ЕООД е създадена през 2009 г. и е един от основните снабдители с пресни плодове и зеленчуци, внос от Македония, Гърция, Италия, Испания, Франция, Турция, Холандия, Полша и др. Фирмата е с централен офис в с. Първенец, област Пловдив, като същевременно притежава и три склада, с голям капацитет, в които съхранява продуктите си.
С изключително бързи крачки, компанията заема водеща позиция в предоставянето с пресни плодове и зеленчуци за големите хранителни вериги, пазарите и по-малките магазини тип „Плод и зеленчук“.

Плодовете и зеленчуците, предлагани от Дира фрукт ООД се поддържат в свежо състояние, благодарение на специалните условия за съхранение на бързоразвалящи се продукти. Отговарящи на световноприети стандарти за съхраниение на плодове и зеленчуци, складовете на компанията, три на брой - един в София и два в Пловдив, имат капацитет да поддържат пресни огромни количесттва продукция. Складовете в гр. Пловдив са с пространство 2000 кв. м., а този в София, находящ се в квартал Слатина – 600 кв. м.

В наши дни, една от най-силните страни на Дира фрукт ООД е способността да извършва навременни и бързи доставки, при необходимост и по заявка, на своите клиенти. За целите на дистрибуцията компанията използва специализиран транспорт от една от най-добрите фирми в бранша Пимк ООД. Снабдени със специални хладилни камиони, продуктите на Дира фрукт ЕООД достигат по предназначение винаги свежи и годни за употреба.

Поддържането на богата складова наличност в съчетание с услугите на експедитивна транспортна фирма позволяват на Дира фрукт ЕООД да достигат до всички точки на страната и главно в големи хранителни вериги като Кауфланд и Метро. Компанията обслужва борси, пазари и магазини за плодове и зеленчуци в големите областни центрове в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Шумен, Русе, Враца, Видин Плевен.
Гарантирано качество, изпълнение на поръчките на време, лоялност, надеждност и професионализъм са начините, с които Дира фрукт ЕООД заема лидерска позиция в доставянето на пресни плодове и зеленчуци.
Президент: Димитър Василев; Email: [email protected]

СОФИЯ:
Дира Фрукт ЕООД, София (Слатина), булевард  „Професор. Цветан Лазаров” 13, склад 109.
Email: [email protected] ; [email protected]
Телефон: +359 (0) 2 9712743
Факс: +359 (0) 2 9712743
Управител на склад § Продажби: Димитър Вандов ; Мобилен: +359889161818
Юрист консултант: Наташа Василева ; Мобилен: +359882901820; Email: [email protected]

ПЪРВЕНЕЦ (ПЛОВДИВ):
Дира Фрукт ЕООД, Първенец 4110 (Пловдив), Коматевско шосе, Зеленчуково тържище Първенец, склад 8 и 9.

Телефон: +359 (0) 3111 3213
Факс: +359 (0) 3111 3213
Управител на склад § Продажби: Димитър Македонски; Мобилен: +359887525003.
Касиер: Виолета Ангелова ; Мобилен: +359882901835. Email: [email protected]

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
Дира Фрукт ЕООД, Първенец 4110 (Пловдив), Коматевско шосе, срещу Зеленчуково тържище Първенец.

Мнения

Напиши мнение за ДИРА ФРУКТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДИРА ФРУКТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.