Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

МРАМОР И ГРАНИТ - ДИМЧО ДИМОВ

Мрамор и гранит Шумен изработва от естествен камък - кухненски и бар плотове, стъпала, подпрозоречни первази, облицовки на бани и камини. Изработваме изделия и облицовки от мрамор, гранит, варовик, оникс и други скални материали. Монтаж и доставка.

Мрамор и гранит от Димчо Димов работи и може да предложи голяма и ранообразна гама от естесвени скални материали като мрамор, гранит, оникс и др. Изработката се извършва по желание на клиената от един вид материал или смесица от няколко.

Мрамор и гранит Шумен може да предложи изработка на вашите кухненски и бар плотове, стъпала и стълбища, облицовка на бани както и камини. Изработката може да бъде напревена, както по дизайн на клиента, така и по предложен от нас проект.

Мрамор и гранит работи по най-прецизния и качествен начин, за да задоволи желанията на своите клиенти.

Можете да ни откриете на бул. Ришки проход 29 до бензиностанция ЕКО.

Или да ни потърсите на: 0882 114 525 и 0877 812 867
 

Мнения

Напиши мнение за МРАМОР И ГРАНИТ - ДИМЧО ДИМОВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за МРАМОР И ГРАНИТ - ДИМЧО ДИМОВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Димчо Димов и неговите хора са чудесни каменоделци.Справиха се чудесно с цялостното решение на акцентите от камък на вилата още при строежа, стъпала и первази,а в последствие и с мраморния плат в кухнята и облицовката за камината.Доверете им са , работят добре и знаят какво и как да направят.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Шумен