Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ДИМЧО ДИМОВ

Мрамор и гранит Шумен изработва от естествен камък - кухненски и бар плотове, стъпала, подпрозоречни первази, облицовки на бани и камини. Изработваме изделия и облицовки от мрамор, гранит, варовик, оникс и други скални материали. Монтаж и доставка.

Мрамор и гранит от Димчо Димов работи и може да предложи голяма и ранообразна гама от естесвени скални материали като мрамор, гранит, оникс и др. Изработката се извършва по желание на клиената от един вид материал или смесица от няколко.

Мрамор и гранит Шумен може да предложи изработка на вашите кухненски и бар плотове, стъпала и стълбища, облицовка на бани както и камини. Изработката може да бъде напревена, както по дизайн на клиента, така и по предложен от нас проект.

Мрамор и гранит работи по най-прецизния и качествен начин, за да задоволи желанията на своите клиенти.

Можете да ни откриете на бул. Ришки проход 29 до бензиностанция ЕКО.

Или да ни потърсите на: 054 885084 и 0877 812 867
 

Мнения

Напиши мнение за ДИМЧО ДИМОВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДИМЧО ДИМОВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Димчо Димов и неговите хора са чудесни каменоделци.Справиха се чудесно с цялостното решение на акцентите от камък на вилата още при строежа, стъпала и первази,а в последствие и с мраморния плат в кухнята и облицовката за камината.Доверете им са , работят добре и знаят какво и как да направят.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.

Още в Шумен