ДИЗАЙНЕРСКА КЪЩА ЕГО

Специализирани сме в проектирането и изграждането на изложбени щандове, ТВ студия и сцени, в организирането на различни мероприятия, изработване на идейни и 3d проекти, обзавеждане и оформление на офиси и магазини, външната и вътрешна реклама.

Основната дейност и сила на Дизайнерска къща Его е проектирането, изграждането и оформянето на изложбени щандове, телевизионни студия и сцени, в организирането и осъществяването на различни мероприятия, изработване на идейни проекти, 3D визуализации, обзавеждане и оформление на офиси и магазини и всичко, свързано с Вашата външна и вътрешна реклама.

      От деня на създаването си до днес, с работата си доказваме, че силата ни е в създаването на печелившите решения, които изготвяме специално и индивидуално за нашите клиенти. Всеки наш проект изглежда не просто страхотно, а работи за Вас, подпомагайки достигането и спечелването на повече клиенти и възвръщането на Вашата инвестиция.

  Ние работим както за утвърдени компании, така и за малки и сега прохождащи компании, като търсим най-доброто решение в зависимост от индивидуалните желания и бюджет на всеки наш клиент.

За нас, екипа на Дизайнерска къща Его клиентите са на първо място. Фирмената ни философия се гради върху принципи на партньорство, сътрудничество и перфектна комуникация. Работим в близост до нашите клиенти, опитваме се да разберем как работи техният бизнес, какви са очакванията на клиентите или аудиторията, към която е насочен проекта. Работейки заедно, намираме точното решение и реализираме общите ни идеи!

Изложбени щандове
Предлагаме на нашите клиенти съдействие във всеки един етап от участието им в изложения и панаири – от определяне на бюджетната рамка и разработването на идеята, нейната 3D визуализация и конструктивни чертежи, през изграждането и оформлението на изложбения щанд, до художственото оформление и обзавеждането, изработването на презентационни и рекламни материали, осигуряване на хотели, кетеринг и т.н.

Декори за ТВ студия и сцени
Дизайнерска къща Его  осигурява индивидуалност в проектирането и изпълнението на декори за ТВ студия, сцени за различни мероприятия и ТВ програми. Кръгът на предлаганите услуги включва комплексно обслужване, което включва изготвяне на идеен проект, пълни монтажни дейности, вграждане на видеостени и екрани, статично и динамично осветление, цялостно обзавеждане и аранжиране.

Най-добрата препоръка за нас са реализираните ни проекти и клиентите, които изразяват своето удовлетворение от съвместната ни работа. 

Наши клиенти са едни от водещите фирми в различни браншове, както и някои от най-големите бълграски телевизии и продуцентски къщи: Литекс Моторс, Ратола Корпорейшън, Мотодинамикс ( Ямаха), Волво Груп България, ТП Ивеко, Сигма България, Българската Национална Телевизия, БТВ Медия Груп, Протехника Евент, Олд Склул Продъкшън;

За нас ще е чест и удоволствие да бъдем Ваши партньори, а успехът на нашите клиенти е нашият най-голям успех! 

За контакти:
Дизайнерска къща ЕГО ООД
Търговски и административен център ГРАНД
Пловдив, 4000
Ул. Капитан Райчо 56, ет. 2 офис 64-1

Телефон: 0888 916861, 0888 777 8540888 777 854, 032 39 21 30032 39 21 30

Мнения

Напиши мнение за ДИЗАЙНЕРСКА КЪЩА ЕГО

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДИЗАЙНЕРСКА КЪЩА ЕГО! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.