ДИЗАЙНГРУП

Дизайнгруп ООД е вносител на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, заведения и домове. Колекциите представят световни имена в производството и дизайна на мебели. Разнообразие от модели и големи складови наличности.

Дизайнгруп ООД е компания за директен внос на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, плажове, градини и домове. (Асортиментът ни включва: столове, бар-столове, стойки, плотове, маси, дивани и фотьойли, шезлонги и чадъри.)

Екипът ни се гордее с безкомпромисното качество и взискателния подбор на предлаганите мебели. Колекциите отразяват последните тенденции в обзавеждането, представяйки световни имена в производството и дизайна на мебели. Продуктите ни са въплъщение на стремежа към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност. В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на Дизайн Груп, освен с експертни знания, впечатлява и със силно развития си усет за красивото. Енергията и емоцията, която влагаме в работата си, е едно от онези невидими, хипнотични неща, които ни правят различни и желани партньори. Сбъднатата ни мечта е да влияем на възприятията чрез пространствата и формите и така да възпитаваме усет към по-изтънчен стил на живот.

Освен на емоционалния и естетически аспект, ние държим изключително много и на коректните бизнес отношения, превръщайки ги в приятелства, неподвластни на времето.
Поддържаме богато разнообразие от модели, в големи складови наличности, улеснявващи избора, бързината и точността на покупките.

Мисията на компанията: Да предлагаме продукти, с които клиентите ни печелят своите клиенти.

Очакваме Ви!
Екипът на DESIGN GROUP.

Мнения

Напиши мнение за ДИЗАЙНГРУП (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДИЗАЙНГРУП! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Daniela 04 Sep 2015 10:28

Ако си търсите качествени и модерни мебели за заведение или за в къщи,то дизайн груп е мястото! Ние си купихме столове и шезлонги от магазина в бургас, всичко беше налично на склад и сме много доволни, че пазарувахме от тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.