ДЕМЕТРА ТРАНСПОРТ

Транспортна фирма Деметра е специализирана в превоз на пътници на територията на България и чужбина. Туристически превози, трансфери,екскурзии или транспортиране по предварително зададен маршрут от туроператорска агенция. Комфортни превозни средства.

Деметра Транспорт - туристически превози в България, ЕС и чужбина. Транспортна фирма Деметра се намира в град София и е специализирана в превоз на пътници в България и в чужбина. Превозите са основно с туристическа цел или транспортиране до туристически обекти и градове с културни паметници и историческо наследство по предварително зададен от туроператорска агенция маршрут.

Обезпечаваме с транспорт конгреси, семинари както и така нареченият и толкова нашумял напоследък team-building.

Обслужваме основно туроператорски агенции, а понякога правителствени и неправителствени организации, посолства, министерства и някои хотели.

Друга посока, в която фирмата работи, е ведомственият транспорт, превозът на ученици от и до училището, както и транспортирането на работещите в заводи, складове или други големи предприятия, базирани в рамките или извън рамките на град София. Това подпомага тяхното развитие и поддържането на вече изградения имидж.

В тази връзка, ние можем да изготвим за вас индивидуална ценова оферта, която да обслужва конкретно и да задоволява напълно вашите нужди. За целта е нужно да зададете необходимите параметри и условия и в кратък срок ще ви предложим качествено обслужване на разумна цена.

Фирмата разполага със следната автомобилна и автобусна база:

  1. Леки коли 3+1 и 4+1 пътнически места
  2. Миниванове 6+1 пътнически места
  3. Микробуси 8+1, 12+1, 15+1, 16+1, 17+1, 18+1 пътнически места
  4. Автобуси 44+1, 49+1, 55+1 пътнически места
  5. Товарни микробуси и камиони

Разгледайте нашият автобусен и автомобилен парк, както и набора от квалифицирани екскурзоводи на различни езици на web-site www.demetra-transport.com

Оставаме в очакване на контакт от Ваша страна на тел. 0888 254 306 или на e-mail: office@demetra-transport.com; demetratransport@gmail.com;

Ние се стремим да извършваме висококачествени транспортни услуги с комфортни автобуси, опитни шофьори и квалифицирани екскурзоводи, и не на последно място – на конкурентни цени.

Целта ни е клиентите ни да останат доволни, за да ни потърсят отново, а за нас остава професионалното удовлетворение от добре свършената работа. Доволните клиенти, които ни препоръчват на свои познати са най-голямото признание и най-високата оценка за нашия професионализъм. 

Заповядайте при нас и ние ще направим всичко по силите си, за да останете доволни Вие и Вашите клиенти!
Благодарим Ви!

За контакти:

Адрес: гр. София 1000, Уилям Гладстон 50 Б
Телефон: 02 490 21 93 ; 0888 88 90 86 ; 0888 25 43 06
Телефон: 02 423 77 46 ; 0886 60 28 25
E-Mail: demetratransport@gmail.com ; office@demetra-transport.com
Website: www.demetra-transport.com
 

Мнения

Напиши мнение за ДЕМЕТРА ТРАНСПОРТ (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕМЕТРА ТРАНСПОРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Transportna firma nomer 1

Iskam da izkaja svoite blagodarnosti na transportna firma Demetra, za otnoshenieto im kam nashata grupa. Vsichko beshe izrqdno, tochno, barzo, liubezno i lesno. Ot ofisa se darjaha s men izkliuchitelno liubezno i uchtivo, bqha izkliuchitelno korektni, a avtobusa s koito patuvahme beshe edna prekrasna nova Skania s mnogo ekstri i shofiora j Cvetan Cvetanov napravi i nevazmojnoto za da ugodi na vsichki nas ot grupata. Strahotna organizaciq, avtopark i otnoshenie!!! Druga transportna firma nqma j da potarsq, RQDKO CHOVEK OSTAVA TAKA DOVOLEN OT TRANSPORTNA FIRMA!

Калина Петрова 15 Jul 2015 17:25

Много сме доволни от качеството на обслужване на фирма Деметра! Автобусите са в отлично състояние, а отношението е точно и професионално.

Елена Драгнева 13 Jul 2015 21:18

Работя в туристическа агенция и от няколко години разчитаме на Деметра за транспорта. И ние, и клиентите ни сме много доволни от тях. Автобусите са нови, чисти и комфортни, а шофьорите са опитни и внимателни. Можем да разчитаме на тях, че поверяваме клиентите си в добри ръце и пътуването им ще бъде удоволствие.

Здравейте, Искаме да споделим възхищението си от двама ваши служители на фирмата - Жоро и Жоро. Имахме удоволствието да бъдем обслужвани от тях вече два пъти и да добием впечатления за техният висок професионализъм като шофьори и най вече като ЧОВЕЦИ! Трудността и отговорността на шофьорската професия не им пречи да бъдат изключително учтиви, безкрайно услужливи и да отстраняват и разрешават всички проблеми свързани с пътуването и настаняването на всеки един клиент. Пожелаваме на фирмата да има повече такива служители, а на тях двамата много здраве, късмет и финансово благополучие! С големи благодарности! Ренета Жан Мирон и Атанас Трифонов

Strahotna firma i super profesionalisti...

Коректни и прецизни, те предлагат качество и петзвездно обслужване!

radi slav 07 Apr 2015 21:37

Браво! Така се прави! Страхотни сте!!!

Много съм доволен от обслужването

Професионално и качествено обслужване на изгодни цени. Използвайте фирма Деметра.

Петя Георгиева 07 Apr 2015 14:25

Големи професионалисти

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.