ДЕФЕКТО-ТЕСТ

Дефекто-Тест ЕООД е специализирана в безразрушителен контрол на метали и материали - RT, UT, MT, PT, VT, LT. Дружеството притежава сертификат за акредитация от ИА БСА в съответствие с EN ISO 17020 и сертификат по EN ISO 9001 от ТЮВ Рейнланд България.

Дефекто-Тест ЕООД е фирма експерт в сферата на безразрушителния контрол. През годините на своята дейност фирмата се развива както в техническо, така и в технологично направление. Закупуваме нови уреди и апарати, използваме материали и консумативи с високо качество, привличаме доказали се специалисти в областта на безразрушителния контрол. Всичко това допринася за прецизността на извършвания от нас контрол.

Предлагаме следните услуги:

  • Радиографичен контрол - откриване на несъвършенства в метални изделия, подемно-транпортни съоръжения, тръбопроводи, газопроводи и др.
  • Ултразвуков контрол - откриване на вид, големина и разположение на вътрешни и външни несъвършенства в метални изделия, подемно-транпортни съоръжения, тръбопроводи, газопроводи, съдове под налягане и др
  • Ултразвуково измерване на дебелина на стена - на метални изделия, газопроводи, подемно-транспортни съоръжения и др.
  • Контрол с проникващи течности
  • Магнитно-прахов контрол - откриване на подповърхностни и външни несъвършенства
  • Визуален контрол - откриване на външни несъвършенства
  • Контрол на плътност - откриване на проходни несъвършенства на резервоари, газови инсталации и съоръжения чрез вакуум контрол
  • Изпитване на твърдост - определяне твърдостта на метални материали и основни метали
  • Електроискров контрол - контрол на цялостност на изолационни покрития
  • Хидравлично изпитване - обекта на изпитване се напълва с вода и чрез помпа се създава свръх налягане, като се проверява за течове, какпи и изпотяване - индикатори за неплътност

Екипът на Дефекто-Тест ЕООД има високи изисквания относно качеството на извършваните услуги и разполага с добре подготвен и сертифициран по EN и ASNT екип.

Ние държим на професионализма, прецизността и експедитивността в извършването на контрола и качеството на предлаганите услуги. Избирайки ни за партньор, вие избирате коректно и лоялно отношение.

ДЕФЕКТО ТЕСТ ЕООД
Варна, ул. Дунав 14
Борис Борисов - управител
Факс: +359.(0) 52 613 255
Моб.: +359.(0) 888 313 064
[email protected]
www.defectotest-bg.com

 

Мнения

Напиши мнение за ДЕФЕКТО-ТЕСТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ДЕФЕКТО-ТЕСТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.