СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ и ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ

Недев ЕООД е с основна дейност търговия на едро и дребно със строителни материали, железария и собствено производство на оградна мрежа и улуци. Основана е през 1993г, и се наложи като една от водещите в този сектор, като доказа че е надежден партньор

 Недев ЕООД предлага голямо разнообразие от качествените продукти на следните производители Raider, Top master, Elmark, Boro, EuroMaster, Scheider Electric, TMT Елком, Devorex, Селт, Light Style, Naiden Kirov, Aura Lighting, TMF, 2R, Валерий С&М Груп АД, Елица, М Motors, BulFlex, Матев, Видия – В – 04 АД, Арсис.

Дистрибуция и продажби

Недев ЕООД поддържа големи складови бази в София и Хасково, в които поддържаме каталог от над 16 000 артикула за строителството, градината, домашна потреба и други. Фирмата ни разполага със собствена транспортна база, което ни позволява бързо и лесно да достигнем до всеки един клиент в удобно за него време . Трайните партньорски отношения, които сме изградили с директни вносители и производители от бранша, ни позволяват да предгаме асортимента ни на изключително конкурентни цени.

Собствено производство
Фирмата ни постоянно инвестира в развитието на производствените си мощности. Продуктовата ни гама включва производство на улуци и елементи за тях, разнообразни по вид и характеристика оградни мрежи, електрически табла и друи разнообразни продукти от метал. Мотивираният ни екип и високите производствени стандарти, които спазваме са гарант за високо качество на продукцията на изключително изгодни цени.
Метални улуци
фирма 'НЕДЕВ' откри новата си производствена линия за безшевни улуци. Технологичната линия е оборудвана от ЗЗМ гр. Златоград и включва размотаващо устройство, входящо устройство, профилираща система, изправящо устройство и отрезно устройство.
Произвеждат се улуците с дължина, по заявка на клиента, както и стандартни с дължини 1м, 2м, 3 м, 4м и 6м. Материала, от който се изработват е поцинкована и пластифицирана ламарина с различни дебелини.

Оградни мрежи
Произвoдство на плетени оградни мрежи от поцинкован тел с квадратни отвори.
Височина на мрежата от 1м до 3м;
Дебелина на телта от ф1.8 до ф4.0;
Размери на отвора от 20х20 до 80х80;

Други метални изделия
Фирмата ни изработва и разнообразни продукти за дома и строителството от метал като:
• Лейки от поцинкована ламарина с вместимост 10 литра;
• Казани с вместимост 12 и 24 буркана;
• Метален кош за дърва и въглища;

Собствен транспорт
Недев ЕООД разполага със собствен автопарк с малки и средно големи камиони, с които осигуряваме доставката на стоките до клиентите ни. Редовните ни курсове до по-голяма част от Южна България са гаранция, че стоките ни ще пристигнат до магазина или обекта ви на време.
 

Мнения

Напиши мнение за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ и ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ и ЖЕЛЕЗАРИЯ ОТ НЕДЕВ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Илия Илиев 10 Aug 2015 20:00

Доволен съм от фирма Недев.Наложи се да ремонтирам старата ни къща в едно асеновградско село. Избрах материалите и ги платих в Пловдив, доставиха ми ги експедитивно, без оскъпяване ,а собственото им производство на оградна мрежа е много качествено.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.