КОВЕС

Проектантско-консултантска дейност по части Електро и ОВК. Предпроектни проучвания, идейно, техническо и работно проектиране. Авторски и технически контрол. Доставка на оборудване. Търговски представител за България на TRANE, Hygromatik, Baltimore.

Фирма Ковес ЕООД e търговски и сервизен представител за България на:

TRANE - климатично, хладилно и вентилационно оборудване и автоматика - изключителен търговски и сервизен представител за България

HygroMatik - системи за контрол на влажността

Baltimore - промишлено климатично и хладилно оборудване

Lu-Ve - промишлено климатично и хладилно оборудване

Ковес ЕООД отдава хладилни машини на водещия американски производител Trane под наем. Машините са изцяло оборудвани, а студовата им мощност е в диапазона от 60 до 700 kW. Подходящи са за директен монтаж и пуск на съответния обект.

Фирмата предлага цялостни решения в климатизацията на хотели, производствени предприятия, административни и битови сгради. Извършва проектантско-консултантска дейност по части ОВК, ВиК и ЕЛ:

  • предпроектни проучвания, идейно, техническо и работно проектиране
  • авторски и технически контрол при изпълнението на проектираните инсталации
  • разработки на елементи, възли и системи по специфични изисквания на клиентите

Изключителен избор в широкообхватното ни портфолио на:

  • климатично оборудване
  • хладилно оборудване, хладилна арматура
  • системи за контрол на влажността на въздуха
  • компоненти за автоматизация

Ковес ЕООД предлага гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване. Монтаж и настройка на ново оборудване. Извършва диагностика, ремонтни работи и профилактика. Отговаря на аварийно повикване.

Сертифицирани от Българската браншова камара – Машиностроене за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни инсталации и термопомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове.

Ръководител: инж. Георги Пеев.

Мнения

Напиши мнение за КОВЕС (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КОВЕС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Станимир Костов 17 May 2015 12:56

Имам цех за консерви. Хладилното и климатичното оборудване ми е от Ковес. Те проектираха инсталациите, доставиха оборудването, извършват и сервиз. Може да се разчита на тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.