Колор Груп Варна ЕООД

Автосервиз Колор груп е специализиран в извършването на автобояджийски, автотенекеджийски и авторемонтни услуги. Дейността си започва през 2006 г. и само няколко месеца по-късно достига пълен капацитет на работа.

 Автосервиз Колор груп е специализиран в извършването на автобояджийски, автотенекеджийски и авторемонтни услуги. Дейността си започва през 2006 г. и само няколко месеца по-късно достига пълен капацитет на работа.

 През 2010 г. е изградена нова автосервизна база на площ от 2 500 кв. м. със съвременно технологично оборудване, позволяващо висококачественото извършване на всички репарационни дейности, изисквани от застрахователните компании.

 Колор Груп разполага с бояджийно отделение с камери за бързо сушене, монтьорно отделение с пневматичен подемник, монтажно отделение, тенекеджийско отделение с два базисни стенда, две отделни офис помещения за ръководен състав за поетапен контрол на качеството, хранилище за бои, автомивка и паркинг с площ 1100 кв. м.

 Автосервизните помещения са оборудвани с с камери Omia за безпрахово боядисване и интензивно сушене на леки и лекотоварни автомобили с възможност за боядисване с бои на водна основа, вентилирани места Omia за бързи ремонти и шприц, стендове с механичен и хидравличен обтегач, винтов компресор с прилежащи въздуховоди и изсушител, двуколонни подемници, електрическа лебедка, комплексно бояджийско оборудване и обзавеждане, колор микс система 'Сиккенс' с хранилище за бои и компютърна система за тониране.

 Благодарение на наличното технологично оборудване, размерите на сервизната база, кадровата осигуреност с висококвалифициран производствен персонал с над десетгодишен стаж в автобояджийските и автотенекеджийски услуги, организацията на репарационната дейност и установените през годините коректни партньорски отношения с доставчиците на резервни части, бои и консумативи.

 Автосервиз Колор груп предлага гъвкави производствения решения и обслужване на своите клиенти качествено и в срок.

 Предвид технологичните различия при ремонта на автомобили до 5 години и между 5 и 10 години от датата на производството, сервизът определя производствения си капацитет на 4 500 технологични часа или двеста автомобила месечно.

 Автосервиз Колор груп, собственост на 'Колор Груп Варна' ЕООД, е доверен сервиз на най-големите застрахователни дружества в страната: ЗАД 'Армеец' АД, ЗАД 'Алианц България' АД, ЗАД 'Булстрад Виена иншурънс груп'АД и др., и има сключени договори за работа като подизпълнител на сервизите на автомобилите Skoda (с 'Еуратек ауто' ООД) и Audi (с 'Порше интер ауто БГ' ЕООД).

 В началото на 2011 г. в Автосервиз 'Колор груп' е внедрена Система за управление на качеството на автотенекеджийските и автобоядижийските услуги, за което е издаден Сертификат по ISO 9001:2008.

Колор Груп ЕООД
Варна,ул."Мургаш" 7 (под Метрология)
тел: 052 507772
моб.: 0896 685 458
Раб.време: понеделник - петък: 8,30-17,30
Почивни дни: събота, неделя

Мнения

Напиши мнение за Колор Груп Варна ЕООД (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Колор Груп Варна ЕООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

доволен клиент

Много съм доволна от бързината и професиналното отношение на целия екип на сервиза . Предложиха ми най-доброто за моята кола.Поздравления !!!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.