СЛАДКАРНИЦА ЧАР

Сладкарска верига Чар е създадена през 1997г. Tрадиции в производството на празнични, детски, сватбени и бутикови торти, изпълнени по индивидуална поръчка и дизайн. Сладкарница ЧАР предлага организиране на детски тържества.

Сладкарска верига Чар вече повече от 20 години създава традиции в производството на празнични, детски, сватбени и бутикови торти, изпълнени по индивидуална поръчка и дизайн.

Сладкарница ЧАР се намира в град Сливен, кв. Клуцохор, зад бл. №3 и бл. №4! Разполага с търговска зала, в която има 16 седящи места за клиенти и отделна зала с детски кът и възможност да се организират тържества.

Профилът на сладкарница ЧАР има за цел да запознае своите приятели и всички, които се интересуват от дейността на фирмата с възможностите, които имаме и коментарите, които правим в страницата не трябва да подвеждат никой, че по този начин е възможно да се приеме поръчка. Цените на тортите са обявени в каталозите, които се намират в сладкарницата и там е мястото, където се приемат заявките.

Предлагаме още - пасти, еклери, кремчета за готова консумация. Най-големи клиенти на бранда са вериги Карфур и Била.

Сладкарница ЧАР - Сливен
Телефон: 0895 450 100; 044 625 313
Web: www.charsl.com
Адрес:  Сливен, кв. Клуцохор 33
E-mail: [email protected]
 

Мнения

Напиши мнение за СЛАДКАРНИЦА ЧАР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за СЛАДКАРНИЦА ЧАР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.