CARPET MAX

Carpet MAX предлага най-голямото разнообразие на килими, мокети, пътеки, ламинат, масивен паркет, балатум, тапети, интериорни врати. Предлагаме услугите - обкантване, транспорт, взимане на размери, монтаж на врати, ламинат, мокет и балатум.

Картекс П АД е основана през 1996 г. От самото начало компанията се фокусира върху внос и търговия с подови настилки. Днес, със своя над 16 години опит, труд и инвестиции, Картекс П АД осигурява 70% от вноса на подови настилки в България, поддържа 16 магазина в цялата страна с обща търговска площ от 19 000 кв.m.

Carpet MAX предлага над 20 000 вида килими от големи световни производители. Над 200 вида мокети на склад и над 70 вида мокети в постоянната колекция. Над 400 вида тапети от български, руски, френски, белгийски и немски производители, както и луксозни тапети по каталог. В магазините Carpet MAX се предлага най-голямото разнообразие на ламиниран и масивен паркет, както и услуги по техният монтаж. Интериорните врати на полския производител CLASSEN са най-новото попълнение в продуктовата гама в нашите магазини.

Всички стоки предлагани в магазинната мрежа на Carpet MAX, вече могат да достигнат до всяка точка на страната с поръчки през online магазина на компанията на адрес: www.carpetmax.bg

Мнения

Напиши мнение за CARPET MAX (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за CARPET MAX! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Редовно пазарувам от магазините на Карпет Макс в София.Последно купувах тапети и килим при ремонт на детските стаи на сина ми и на дъщеря ми. Разнообразието е толкова голямо, че отделихме доста време при избора на тапети за комбиниране . Резултатът обаче е страхотен! Редовно Ви препоръчвам на познати, които се чудят от къде да си купят тапети, килим, мокети!

CarpetMax 25 Apr 2014 12:37

Здравейте, г-жо Костова и г-жо Цветанова, Много благодарим за положителния отзив за фирмата. Всекидневно полагаме грижи да отговорим на очакванията на нашите клиенти, да разнообразяваме асортимента и да подобряваме обслужването и услугите на фирмата. Благодарим ви, че сте наши клиенти!Поздрави, Екипът на CarpetMax - България

РЕНИ КОСТОВА 24 Apr 2014 17:58

ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ

СТРАХОТНО РАЗНООБРАЗИЕ В КАРПЕТМАКС,ЧУДЕСНИ ТАПЕТИ,ПАРКЕТ И КАКВО ЛИ НЕ.ЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ.

С. Цветанова 24 Apr 2014 10:08

Доволен клиент

Обожавам да посещавам магазините на "CARPET MAX". Имат страхотно разнообразие от килими, мокети и тапети. Невероятно обслужване и качествени продукти!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.