БУС БГ

Предлагаме автобуси и микробуси под наем. Лицензиран транспорт за страната и чужбина. Организиран транспорт. Превоз от и до работното място. Групови и индивидуални трансфери от и до летище. Транспорт на участници в семинари, тимбилдинги, конференции.

Фирма Бус Бг Ви предлага транспорт с луксозни превозни средства и Ви гарантира комфортно, приятно и безопасно пътуване.

Можете да разчитате на нас за организирани туристически пътувания, транспорт на служители от и до работното място, групови и индивидуални трансфери, бизнес пътувания, трансфери от и до летище или наем на кола с шофьор.

Притежаваме Европейски лиценз за международен автомобилен превоз на пътници. Предлагаме превозни средства от 8 до 55 места, поддържани в отлично техническо състояние.

За услугите, свързани с бизнес пътуванията, които предлагаме, най-често използваните превозни средства са леки автомобили, мини ванове и луксозни микробуси, като е подсигуренА WI-FI връзка в превозните ни средства.

При нас ще получите гъвкаво и висококачествено професионално обслужване, благодарение на нашия дългогодишенишен опит в сферата на пътническия транспорт. 

За да помогнем в планирането на Вашето пътуване, Ви препоръчваме да се свържете с нас. Ние ще се съобразим и ще вземем предвид всички Ваши изисквания, дори да са направени в последния момент. Гарантираме Ви гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с Вашите потребности и желания!

Телефони за контакт с нас:

02 483 93 91, 087 836 37 71, 088 937 43 84

Мнения

Напиши мнение за БУС БГ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БУС БГ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Вили Стайкова 09 Jul 2015 14:01

Работя в туристическа агенция и няколко пъти сме ползвали услугите на Бус-бг за организирани превози на групи в чужбина. Мога ада кажа че автобусите са много хубави, чисти и комфортни и клиентите ни остават доволни всеки път. А ние сме доволни от коректните отношения с тази фирма. Може да се разчита на тях.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.