Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БУРГАС КОМЕРС

Търговия на едро и дребно на строителни материали, бои, стиропор, сухи смеси, дървен материал, електро материали, технически газове, санитарен фаянс и теракота, обзавеждане за баня, работни облекла, битова химия, инструменти и др.

Бургас Комерс АД гр.Бургас е търговско предприятие с дългогодишни традиции, наследник на бившите ОПСО и Терснаб-Бургас. Фирмата се занимава с търговия на едро и дребно на строителни материали, бои, стиропор, сухи смеси, дървен материал, електро материали, технически газове, санитарен фаянс и теракота, обзавеждане за баня, работни облекла, битова химия, инструменти и др.


Дружеството разполага със собствена складова база, където работят 50 работници и служители, притежаващи необходимия опит и компетентност. Имаме и собствен автопарк от товарни и лекотоварни автомобили.
 

Мнения

Напиши мнение за БУРГАС КОМЕРС (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БУРГАС КОМЕРС! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иван Георгиев 24 Apr 2014 17:35

Доволен клиент

Препоръчвам БУРГАСКОМЕРС има всичко ,което е нужно за един ремонт.Разнообразие и коректно и вежливо отношение.

Цанка Гълъбова 31 May 2012 14:09

доволен клиент

Посетете този център за строителни материали .Обслужването е на ниво с внимание и компететност.Ще намерите всичко необходимо за домашния ремонт, на достъпни цени.Аз изцяло ремонтирах банята си.

ДЕНИЦА АНГЕЛОВА 23 May 2012 14:51

доволен клиент

Супер обслужване ,коректност и компетентност ! Тези хора са професионалисти в работата си ,не ми "взеха просто парите" ,а ми изпълниха поръчката с внимание и компетентност ! Успех . Магазина предлага всичко което вие необходимо !

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.