БУЛГЕД

Ако цените времето си, сържите на качеството и времето е важно за Вас - нашите цифрови решения ще Ви помогнат. Предлагаме дигитален печат на широка гама продукти, дигитални клишета за флексопечат, пластини и филм за офсетов печат, цветни проби.

Фирма Булгед е създадена през 1998 г. Започва дейността си с предлагане на услуги в сферата на полиграфията.

Предлаганите от фирмата услуги включват: дигитален печат на разнообразни продукти, изработване дигитални флексоклишета, експонация на филм и плаки за офсетов печат, печат на сертифицирани цветни проби.

Производствените ни мощности са базирани на най-новите разработки на водещи компании в бранша - HP Indigo, Xeikon, Kodak.

Характерни черти за компанията ни са новаторство, професионализъм, качество и точност.


 

Мнения

Напиши мнение за БУЛГЕД (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БУЛГЕД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Марио Стоянов 18 Aug 2015 12:11

“Булгед” е име в областта на услугите за сферата на полиграфията. Можете да се доверите със затворени очи. Преди да ползвате услугата и да си пратите маже да получите и необходимата ви консултация, защото втази областнещата серазвиват много бързо и можете да сте сигурни ,че те ще са в час с новостите.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.