Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

ГС Георгиева и Партньори - БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ

Адвокатска кантора Българи Легал оказва правна помощ, юридически консултации и др. Намира решение за всеки правен закус. Юристи-експерти в наказателното, вещното, търговското, семейното, банковото и данъчното право. Счетоводни услуги на високо ниво.

Адвокатска кантора България Легал – ГС Георгиева и партньори – професионални правни съвети, различни юридически направления, представляване пред органите на съдебнатра власт в различни казуси. Дружеството притежава екип от опитни юристи, висококвалифицирани процесуални представители, подготвени изцяло към постоянно изменящото се законодателство в страната.

България Легал има офиси във Варна и София, както и възможност да окаже правна помощ на български граждани във Великобритания.

Девизът на България легал – Вашият успех е нашата репутация, гарантира на клиентите професионално отношение, надеждно партньорство, както и внимателно отношение към всеки един отделен случай и казус.

Всеки един случай е ново предизвикателство пред кантората, но в същото време и отговорност. Поради тази причина, България Легал се стреми да разрешава своите случаи още в началото, съобразявайки се изцяло и само с буквата на закона и да дава увереност и спокойствие на клиентите си.

България Легал предлага правни консултации и процесулано представителство в следните направления:

• Вещно право
• Наследствено право
• Семейно право
• Търговско право
• Дружествено право
• Наказателен процес
• Банково право
• Данъчно право
• Административно право
• Природни ресурси и енергия

Адвокатското дружество предлага и счетоводни консултации и услуги, модерни програми за дейностите по оформяне на декларации, ведомости и отчети. Водени от опитни счетоводители-експерти фирмите получават постоянно представителство пред органите на държавната и местна администрация, както и верен помощик в бизнес начинанията.

България Легал предлага половинчасово безплатно интервю за всеки един свой нов клиент, където той ще може да зададе своите въпроси и ще получи квалифицирана правна помощ в съответната сфера.

Мнения

Напиши мнение за ГС Георгиева и Партньори - БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ (6)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ГС Георгиева и Партньори - БЪЛГАРИЯ ЛЕГАЛ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Петър Николов 09 Jun 2012 19:52

Изключително коректни.

Бързата им реакция успя да ме предпази от измама ! Достойно защитиха гласуваното доверие!

Диляна Петкова 01 Nov 2011 17:46

Profesionalisti. Polzvah im uslugite - dyrjaha se na nivo i sym mnogo dovolna ot syvetite im

Нина Славкова 12 Aug 2011 16:59

Имах нужда от консултацията им и добре, че бяха те, та да се измъкна от ситуация! Благодаря на Адвокат Георгиева!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.