БРИТАНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР

Британски Културен Център е средище за изучаване на английски език, подчинено на най-високи световни стандарти и насочено към международно признати изпити. Pearson Изпитен Център и Cambridge ESOL Оторизиран Център.

Британски Културен Център е средище за изучаване на английски език, подчинено на най-високи световни стандарти и насочено към международно-признати изпити.

Британски Културен Център е единственото бургаско училище, което подготвя своите ученици и всяка година провежда мeждународно признати изпити по английски език на всички съществуващи в света езикови нива: четири детски изпитни нива и шест нива за получаване на общо-европейска буква за езикова компетентност – A1, A2, B1, B2, C1, C2 – необвързани с възрастта на кандидата. Многобройни наши курсисти са заслужили престижните сертификати на Cambridge ESOL – CPE, CAE, FCE, PET, KET, Flyers, Movers, Starters.

Ненадминатите изпитни резултати на нашите ученици през всички тези години се основават на голямата всеотдайност на екипа от високо квалифицирани преподаватели, както и на безупречните учебни системи на британското издателство Pearson Longman.

Особен акцент в обучението представлява развиването на умения за устна комуникация, за която от години допринасят преподаватели от Великобритания и САЩ – native speakers.

Годишната културна програма на Британски Културен Център реализира нашата насоченост към принципа “culture teaching in language classes”.

За допълнителна информация, моля посетете:
www.britishcentreburgas.com
Можете да се свържете с нас на:
056 826105, 0888 790622
zlatina.petkova1@gmail.com
zlatina_british_centre@abv.bg

 

Мнения

Напиши мнение за БРИТАНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БРИТАНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.