Борман България

Внос и дистрибуция на врати от Полша, Германия, Румъния и Турция. Полски и немски интериорни врати, румънски и турски входни врати, пожароустойчиви врати. Поддържат се над 3000 врати на склад в София. Отстъпки от цените за дистрибутори и строители.

Видове врати, предлагани от Борман България

Със сигурност вече сте чували името Борман България. Независимо дали е било от познат, който наскоро е сменял интериорните си врати, или от доверен бизнес партньор, преоткрил ненадминатата сигурност на блиндираните врати и качествените пожароустойчиви врати, подходящи за складови помещения и производствени цехове - това няма значение. Във всички случаи човекът, който ви го е споделил, със сигурност е останал много повече от доволен. И това съвсем не е учудващ факт. В България все още съществуват фирми, които държат на отличната репутация и правят всичко възможно, за да разширят мрежата си от клиенти и да задържат на своя страна тези, които вече са спечелили. Една от тези фирми е Борман България.

Доказателство за това е перфектният подбор на продукти, внесени от големи производители в Китай, както и от европейските лидери в областта на интериорните и входните врати като Германия, Полша, Чехия и Турция. Но нека спрем с похвалите дотук. Много по-важно е Вие, като краен потребител, сами да се убедите във високото качество на вратите, предлагани от Борман България. А за разлика от останалите фирми за врати в София, нашата фирма определено има с какво да зарадва окото ви и да впечатли дори най-големите специалисти в сферата на блиндираните врати.

Какви са нашите предимства пред другите фирми?

От създаването си досега предлагаме единствено качествени продукти, като процентът на рекламации е почти сведен до нула. Нашият екип е изключително компетентен – от продавачите до монтажниците. Разполагаме със складова наличност от всички предлагани модели, така че можете да получите поръчката си веднага.
 Нека видим асортимента от врати, които предлага фирма Борман Комерс:
 

Интериорни врати


Интериорните врати на Борман България са достъпни както за търговия на дребно, така и за дистрибуция на едро от фирми и агенции. И в двата случая първо ще получите каталог с цялата продукция. Тук са поместени абсолютно всички видове вътрешни врати, подходящи както за Вашето жилище, така и за офиса. Качеството на всеки отделен вид е потвърдено не само с гаранцията на продукта, но и с първокласната му изработка. Можете да бъдете уверени, че интериорните врати на Борман България са идеалното съотношение между цена и качество. Каталогът с всички вътрешни врати е наличен и в двата офиса на фирмата, а също така и на официалната ни уеб страница. Който и модел да предпочете за своя дом, може да го намерите в нашия централен склад. Монтажът и доставката се извършват в рамките на 7-10 работни дни. Интериорните врати на Борман България са дървени и метални, като повечето от тях пристигат с перфектно изработени и практични панти, гумено уплътняване и комплект крила – при предварителна уговорка за това. Очаква ви огромен избор от дизайни, цветове и орнаментика!

Входни врати


Фирма Борман България предоставя изобилие от входни врати. Те са директен внос от най-утвърдените на пазара турски фирми. Изброените във фирмения ни каталог входни врати са винаги налични в склада и се продават на едро и дребно, на достъпни и сравнително ниски за високото си качество цени. Входните врати на Борман България са подходящи за апартаменти, къщи, вили, бизнес сгради и производствени цехове. Моделите са достъпни за директна онлайн поръчка, а монтажът им се извършва в срок от едва 5 работни дни след заявката.

Блиндирани врати


Блиндираните врати, като сигурен вид входни, врати са също част от богатото и разнообразно портфолио на фирма Борман България. Те са стилни, атрактивни, но на първо място - практични и първокласно изработени да предпазват апартамента или къщата от различни неблагоприятни климатични условия като сняг, вятър, слънце, дъжд, бури и т.н. Достойнствата на блиндираните врати от Борман България съвсем не приключват с това. Всички модели са със специална изработка, която осигурява идеалната шумо и топлоизолация. Така че, ако целта Ви е пълна защита на дома от всякакви дразнения, блиндираната врата от Борман България е перфектното решение за вас. Блиндираните врати са с оригинален турски произход, а срокът за доставка и монтаж е не повече от месец и половина след направената през сайта или на място в някой от офисите ни поръчка.

Пожароустойчиви врати


Пожароустойчивите врати са нещото, с което фирма Борман България и до днес продължава да се гордее най-много. Разполагаме с голям избор от надеждни и сигурни пожароустойчиви врати. Повечето от тях са винаги налице в централния ни склад, така че при желание, направете поръчка, а монтажът ще бъде извършен в кратък срок - от 2 до 7 дни. Ако искате пожароустойчива врата по поръчка от нас, с по-специален дизайн или по-нестандартни размери, ние ще я направим максимално експресно - за не повече от 1 месец. Наличните ни модели пристигат директно от Европа. Всеки от тях може да издържи на силен пожар от 1 до 2 часа, като за тази си характеристика продуктът пристига и със специален сертификат от Норвегия. Към пожароустойчивите врати на Борман България вие получавате цялостния комплект от необходимите принадлежности и допълнителни крепежни материали за монтаж.


Други продукти


И макар вратите да са основните продукти в портфолиото на Борман България, фирмата ни не се ограничава само с това. В каталога ни, а също така и на нашата официална страница можете да откриете и допълнителни стоки и услуги, които предлагаме. Занимаваме се още и с вградени кухни, като освен практични и оригинални модели, ние можем да ви предложим и бързото им монтиране. Разгледайте портфолиото ни с кухненски мебели и освен интериорната врата, направете и малко освежаване на кухнята. Не на последно място, Борман България предлага и богат асортимент от качествена алуминиева и ПВЦ дограма. Не пропускайте да разгледате и цените за специалните ни зимни предложения – щори и комарници за Вашия дом, офис, вила или работното производствено място.
 

Магазини за врати на Борман България в град София:


Борман България, улица „Стоян Михайловски“ 8 1164 София 02 423 1004

Борман България, Белите брези, улица „Дойран“ 9-Б 1680 София 087 814 6904

Мнения

Напиши мнение за Борман България (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Борман България! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Иглика Вълчева 09 Jul 2015 13:26

Врати

В къщи вратите са ни от Борман комерс.Много са красиви и солидни.Препоръчаха ни приятели тази фирма и не съжаляваме че се обърнахме към тях.Спазиха сроковете за монтажа и бяха много коректни.И ние ги препоръчваме на познати.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.