Ветеринарна клиника Бивет

Обезпаразитявания, прегледи, ваксинации, лабораторни изследвания на кръв и урина, дерматологични изследвания, ехографска диагностика, ултразвуково почистване на зъбен камък, стоматология, изкуствено осеменяване, хирургия, храни и аксесоари за любимци

Ветеринарната клиника е създадена през 1994 г. Нашата клиника Ви предлага пълно ветеринарно медицинско обслужване и подробни съвети за отглеждането и грижите за Вашия домашен любимец.

Кабинетът разполага с чакалня, кабинет за първоначални прегледи, манипулационна и операционна зала. При предварително записан час можем да осигурим и място за паркиране. Предлагаме на нашите пациенти след оперативен стационар и интензивни грижи. В нашият магазин може да намерите храни, аксесоари, четки и гребени, транспортни чанти, играчки, легла и козметика от водещи световни марки, лечебни и профилактични храни за всички видове домашни любимци.

Предлагани услуги:

     1. Обезпаразитяване
     2. Ваксинации
     3. Микрочипиране и разчитане на чипове
     4. Клинични прегледи
     5. Специализирани прегледи
     6. Лабораторни и диагностични изследвания
     7. Ехографска диагностика
     8. Хирургия
     9. Стоматология

Предлагаме продукти с марките:

     • Royal canin
     • Eukanuba
     • Pro Plan, Pfizer
     • Merial
     • Virbac
     • Bayer
     • Vetoquinol

Работим с надеждни и сигурни медицински препарати като:

Байтрил, Синулокс, Дронтал плюс и Дронтал пъпи, Прококс, Цестал, Дронтал кет, Цестал кет, Профендър, Адвокейт, Фронтлайн, Фронтлайн комбо, Сертифект, Стронгхолд, Килтикс, Форесто, Дермосцент, Алермил, Пиодерм, Себолитик, Римадил, Превикокс, Бутомидор, Антиседан, Тиацил, Ауризон, Отифри, Кортизем, Еурикан и др.

Къде може да ни намерите:

Бургас, ул. Хан Крум 44
Телефон: 056 814067; 0887 907 344
Е-мейл: [email protected]
http://www.bivet-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък от 9.00 до 19.00 ч.
Събота: 9:30 до 15.30 ч
Неделя - почивен ден

 

Мнения

Напиши мнение за Ветеринарна клиника Бивет (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Ветеринарна клиника Бивет! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Диана Славчева 05 Jun 2015 19:47

Взехме куче за децата, заведохме го в Бивет за преглед, ваксинации, обезпаразитяване, цялата стандартна процедура. Много сме доволни от обслужването, вниманието и отношението. Получихме много ценни съвети за отглеждането. В случай на нужда пак ще се обърнем към тях.

Мария Иванова 12 Nov 2013 21:31

Страхотно обслужване

Много съм доволна от обслужването в клиниката. Супер зареден магазин в който можеш да намериш само качествени стоки. Нивото на медицинската помощ е уникално.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.