Билла Сървис 028188100

Ваучери за храна, Финансови услуги, Хранителни стоки - магазини

Адрес: София, бул. България 55

Билла Сървис ЕООД е лицензиран оператор на ваучери за храна по Наредба 7. Компанията е дъщерна фирма на Билла България ЕООД и успешно оперира на пазара от 2007 г. Билла Сървис предоставя ваучери на служителите на редица водещи международни компании.

Напиши мнение за Билла Сървис (1)

Билла Сървис

Привлечете нови клиенти за БИЛЛА СЪРВИС! Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас! Седем от всеки 10 потребители се доверяват на публикувани препоръки и въз основа на това взимат решение за покупка, според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen, на над 25 000 потребители в повече от 50 страни.

star
Росен Чавдаров 02 Aug 2013 19:57

BILLA-България

Здравейте! Казвам се Росен Чавдаров и живея в кв.Надежда-5 гр.София. Пиша Ви по един въпрос който може би за Вас ще изглежда маловажен,но уверявам Ви че клиентите на БИЛЛА която се намирав кв.Надежда 5 изпитват голямо неудобство.Става въпрос за клетките в които клиентите могат да си оставят багажа преди да влязат в магазина.От 24 клетки- работят най много 6.Всички останали или нямат бравички или пък ключовете им не работят. И това не е от вчера и днес. Така е от една година на сам.Случвало ми се е влизайки в магазина да виждам опашка не на касите за пазаруване а пред клетките за багаж. Съмнявам се уважаеми господа че БИЛЛА-България няма пари да подмени или отремонтира едни шкафчета за багаж!!! Нали трябва да работят в полза на клиента. И клиента съответно със своите покупки да работи за Тях.НАДЯВАМ СЕ ЧЕ ПИСМОТО МИ ЩЕ БЪДЕ ВЗЕТО ПОД ВНИМАНИЕ и ще се вземат съответните мерки. Между другото знаете ли защо почти не пазарувам в магазини ЛИДЛ. Ами защото там въобще нямат такива шкафчета за багаж и няма къде да си остави човек и най малкото нещо което е закупил от друго място. Желая Ви УСПЕХ!!!С уважение: Росен ЧавдаровGSM 0898833810

Напиши мнение

Изпрати имейл

Адрес: София, бул. България 55

Изпрати имейл

Още в София