БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL

Магазини Билла предлагат най-доброто съотношение качество-цена. Клиентите могат да закупят различни стоки на изгодна цена и да се възползват от над 900 ниски цени всяка седмица - артикули от Акция, Billa Card акция, Гранде оферта и собствени марки.

Билла България е първата супермаркет верига на българския пазар, навлязла през 2000 г. и в момента  е представена в 38 града в страната с над 120 магазина. Компанията продължава да развива своята търговска мрежа от супермаркети. Магазините Billa са разположени на оживени, леснодостъпни, удобни за клиентите локации, осигуряващи възможност за бързо, лесно и изгодно пазаруване.

Билла България предлага на клиентите си качествени и свежи хранителни стоки - месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси, млечни продукти и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

Цени и асортимент

  • В магазини Billa клиентите могат да намерят постоянно най-големия брой стоки и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности:
  • Clever - собствена марка, под която се предлагат над 250 артикула на постоянно най-ниските в магазина цени
  • Седмична Акция с над 130 артикула на промоционални цени
  • Billa Card Акция с над 600 артикула всеки месец на промоционални цени, в допълнение за всички лоялни клиенти
  • Гранде Оферта от 25% намаление на група продукти всеки петък и събота с Billa Card

Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент от свежи плодове и зеленчуци, месо, риба, хляб, мляко, млечни продукти, деликатеси, напитки, основни храни, прави Билла атрактивния магазин, в който всеки клиент намира каквото търси.

Магазинът предлага най-доброто съотношение качество-цена. Тук клиентите могат да закупят стоки на изгодна цена и да се възползват от над 900 ниски промоционални цени всяка седмица - артикули от Акция, Billa Card акция, Гранде оферта, както и собствените марки Clever и BIlla.

При нас можете да пазарувате не само в брой, но и с ваучери. Ваучерите на BILLA се приемат като разплащателно средство във всички магазини BILLA в България, както и в другите търговски обекти.

Работим активно с производители, производителски асоциации и държавни институции с цел да предложим на клиентите ни както добре подбран асортимент, включващ специално подбрани продукти, така и достатъчно информация, за да могат те да направят своя информиран избор на стоки при пазаруването си.

 

Мнения

Напиши мнение за БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.