Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL

Магазинът предлага най-доброто съотношение качество-цена. Тук клиентите могат да закупят маркови стоки на изгодна цена и да се възползват от над 900 ниски цени всяка седмица - артикули от Акция, Billa Card акция, Гранде оферта и собствени марки.

Билла България е първата супермаркет верига на българския пазар, навлязла през 2000 г. В момента компанията е представена в 37 града в страната с над 120 магазина. Тя е сред най-големите чуждестранни фирми у нас, осигуряваща към Януари 2013 над 3 800 работни места в страната.

Локации:

Магазините Billa са разположени на оживени, леснодостъпни, удобни за клиентите локации, осигуряващи възможност за бързо, лесно и изгодно пазаруване.

Цени и асортимент:

В магазини Billa, клиентите могат да намерят постоянно най-големият брой и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности - Clever, собствена марка, под която се предлагат над 250 артикула на постоянно най-ниските в магазина цени; Седмична Акция с над 130 артикула на промоционални цени; Billa Card Акция с над 600 артикула всеки месец на промоционални цени в допълнение за всички лоялни клиенти; Гранде Оферта от 25% намаление на група продукти всеки петък и събота с Billa Card. Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент от свежи плодове и зеленчуци, месо, риба, хляб, мляко, млечни продукти, деликатеси, напитки, основни храни, прави Билла атрактивния магазин, в който всеки клиент намира каквото търси.

Магазинът предлага най-доброто съотношение качество-цена. Тук клиентите могат да закупят маркови стоки на изгодна цена и да се възползват от над 900 ниски промоционални цени всяка седмица - артикули от Акция, Billa Card акция, Гранде оферта, както и собствените марки Clever, My и BIlla.

Реклама:

Рекламното лице на компанията е италианският готвач Giuseppe Daddio, който авторитет сред готварските среди в Европа. Основно неговото убеждение е: „Главният ключ е балансът – балансът между модерното и корените, междукачеството и цената.

Всяка седмица в промоционалната брошура на магазини Billa той предлага специалните си рецепти, които клиентите на Billa могат да приготвят с качествените продукти, които се предлагат в магазините.

Perfetto!

Мнения

Напиши мнение за БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИЛЛА - ПЛЕВЕН - CENTRAL MALL ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.