БИЛЛА

Богат асортимент от висококачествени продукти - български плодове и зеленчуци отгледани по програма за намаляване на пестицидите, вкусни ястия от топлата витрина, хляб изпечен на всеки 30 минути, българско месо и месни деликатеси, собствени марки.

Инфостраница:

Билла България е първата супермаркет верига на българския пазар, навлязла през 2000 г. и в момента  е представена в 38 града в страната с над 120 магазина. Компанията продължава да развива своята търговска мрежа от супермаркети. Магазините Billa са разположени на оживени, леснодостъпни, удобни за клиентите локации, осигуряващи възможност за бързо, лесно и изгодно пазаруване.

Билла България предлага на клиентите си качествени и свежи хранителни стоки - месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси, млечни продукти и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

Цени и асортимент

  • В магазини Billa клиентите могат да намерят постоянно най-големия брой стоки и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности:
  • Clever - собствена марка, под която се предлагат над 250 артикула на постоянно най-ниските в магазина цени
  • Седмична Акция с над 130 артикула на промоционални цени
  • Billa Card Акция с над 600 артикула всеки месец на промоционални цени, в допълнение за всички лоялни клиенти
  • Гранде Оферта от 25% намаление на група продукти всеки петък и събота с Billa Card

Всичко това в комбинация с внимателно подбрания асортимент от свежи плодове и зеленчуци, месо, риба, хляб, мляко, млечни продукти, деликатеси, напитки, основни храни, прави Билла атрактивния магазин, в който всеки клиент намира каквото търси.

Магазинът предлага най-доброто съотношение качество-цена. Тук клиентите могат да закупят стоки на изгодна цена и да се възползват от над 900 ниски промоционални цени всяка седмица - артикули от Акция, Billa Card акция, Гранде оферта, както и собствените марки Clever и BIlla.

При нас можете да пазарувате не само в брой, но и с ваучери. Ваучерите на Billa се приемат като разплащателно средство във всички магазини Billa в България, както и в другите търговски обекти.

Работим активно с производители, производителски асоциации и държавни институции с цел да предложим на клиентите ни както добре подбран асортимент, включващ специално подбрани продукти, така и достатъчно информация, за да могат те да направят своя информиран избор на стоки при пазаруването си.

Мнения

Напиши мнение за БИЛЛА (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИЛЛА! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.