БГ ХАНДЕЛ - ДОСТАВКА, МОНТАЖ И ПОДДРЪЖКА НА БАСЕЙНИ

Ако търсите сглобяем басейн и все още се колебаете какъв вид да е той, обърнете се към нас. С нашите сглобяеми басейни произведени в Германия и с 10 години гаранция ние Ви гарантираме пълноценна почивка, без излишни тревоги по поддръжката на басейна.

Фирма Бг Хандел е създадена през 2008 година. На своите клиенти от България предлагаме цялостно изграждане, монтаж, оборудване и поддръжка на следните видове басейни: сглобяеми басейни за вграждане, модулни басейни за наземен монтаж, басейни от дърво, басейни от стиропор с отлична топлоизолация, бетонови басейни.

За всеки един от видовете басейни, които предлагаме, можете да прочетете подробно на нашия сайт, а ако имате въпроси, с радост ще Ви отговорим.

Предлагаме също така съвременни и екологични методи за дезинфекция на водата, с които значително се намалява използването на хлор в басейна. Предлагаме още и допълнително оборудване - отопление,осветление, покривала, препарати за поддръжка на водата и съвременни уреди за почистване (роботи).

Решението за направата на басейн обикновено е свързано с много въпроси. Затова ние подробно и професионално консултираме нашите клиенти, с оглед на техните нужди и изисквания. Освен това поддържаме топли, приятелски взаимоотношения с всички тях, тъй като сме отдадени на това, което вършим и за нашия екип това не е просто работа.

Доказателство са множеството препоръки от нашите доволни клиенти.

Ако изберете да работите с нас, ние ви обещаваме да получите качествени продукти (внос от Германия и Франция), професионално отношение от нашите специалисти и спазване на всички поети ангажименти и срокове за изпълнение.

Защо да изберете нас?

Ние ще отговорим на Вашето запитване в рамките на 24 часа, а в повечето случаи и по–бързо.

Ние даваме 5–годишна гаранция за монтажа на басейна.

Предоставяме Ви възможност за разсрочено плащане на продуктите.

Извършваме строителните и монтажните работи с наши обучени служители, без да се налага да ползваме външни услуги.

Насладете се на всеки един сезон, с Вашите близки и приятели, в своя собствен басейн!

ОЧАКВАМЕ ВИ!
Екипът на Pool Expert
 

 

Мнения

Напиши мнение за БГ ХАНДЕЛ - ДОСТАВКА, МОНТАЖ И ПОДДРЪЖКА НА БАСЕЙНИ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БГ ХАНДЕЛ - ДОСТАВКА, МОНТАЖ И ПОДДРЪЖКА НА БАСЕЙНИ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Имаме малък кръгъл басейн на вилата от Хандел и вече второ лято му се наслаждаваме. Удоволствието в жегите е несравнимо. Доволни сме и от самата фирма - предлагаха лизингова схема, така че не е натоварил бюджета ни. Много любезни, обясняват всичко за поддръжка и т.н.

Павлова 10 May 2014 14:25

БГ Хандел

Получих много полезна и коректна информация от фирма "БГ Хандел" за изработката на басейн на нашата вила. Смятам, че ще остана изключително доволна и от самата услуга.

Здравейте,Както вече няколко пъти Ви писах, ние сме много доволни от басейна си. Вие абсолютно адекватно ни консултирахте какъв да е басейна, как да го отопляваме и от какъв материал да е, за което особено Ви благодарим.Термопомпата беше едно решение, за което не бяхме сигурни, но се оказа най - адекватният вариант за Копривщица с минимален разход при това. Соларите не бяха вариант, тъй като в Копривщица не е толкова топло. Загряване на водата с пелети беше по - скъпият вариант. Разходът на термопомпата не се усети въобще през месеците, тъй като тя работи първите 3 дни докато загря водата и след това се включваше за малко колкото да поддържа 30 градуса.С една дума не се излъгахме, че избрахме БГ Хандел да конструира първият и единствен засега басейн във възрожденска Копривщица. Басейнът има абсолютен успех в месеците от май до септември. Имайки предвид, че Копривщица е на 1060 м надморска височина и се характеризира с доста хладно лято, водата в басейна беше много приятна, а на хотела донесе заетост в пълния си капацитет през трите месеца. Инвестицията ни се върна за едно лято.Трудност срещнахме само с поддръжката на водата. Имам предвид това, че не бяхме запознати как точно да третираме водата за да нямаме проблеми, но постепенно се научихме и се надявам за другото лято вече всичко да ни е ясно и няма да имаме проблеми. Вашите служители бяха така любезни да ни съветват и обясняват всеки път, когато имаме нужда от тях.Инвестицията ни има изключителен успех благодарение на БГ Хандел.Изключително сме Ви благодарни за това, че направихте една мечта реалност - в Копривщица да има басейн.Горещо препоръчваме фирмата на бъдещи клиенти и още веднъж Ви благодарим!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.