Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БИ БЕСТ

Мастербачи за РР, РЕ, PS, ABS, PET, PMME, polocarbonate(PC), SAN. Синтезиране на цветове по поръчка. Фолиа за термоформоване РЕТ, PET/EVOH/PE, PET/PE, РР, PS. Опаковки за месо, риба, готови храни, салати, сладкарски изделия. Фолиа МАР и антифог.

Фирма Би Бест извършва внос и дистрибутиране на висококачествени опковъчни суровини - фолиа от РЕТ, РР, ПС; мастербачи и модификатори за РР, РЕ, PS, ABS, SAN, поликарбонат, синтезиране на цветове по еталон, Пантон и РАЛ.

При нас можете да намерите опаковки за хранителни продукти - прясно охладено месо, рибни деликатеси и салати, свежи салати, ядки, тестени изделия, сладкарски изделия, насипни продукти, технически изделия, блистер опаковки, стъклопрозрачни опаковки от OPS, РЕТ и РР, термосвиваеми етикети за пластмасови, стъклени и метални опаковки. Опаковки от фолиа с бариерни свойства.

Опаковане в МАР

Изпъление на цялостни проекти за опаковане на хранителни и технически продукти. Гладки алуминиеви капачета с термо лого от вътрешната страна на капачето. Висококачествен печат до 8 цвята.

Предлагаме фолиа за медицински изделия. Мастербачи за контакт с храна и с кръвни продукти.

Съвременният дизайн, термоустойчивостта и разнообразието от артикули удовлетворяват непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите и са в съзвучие с тенденциите на пазара. Към това добавяме високото качество на изработката и на вложената суровина, както и компетентното и внимателно обслужване. Всичко това е гаранция за надеждност и предпоставка за едно ползотворно и дълготрайно партньорство с нас.

Мнения

Напиши мнение за БИ БЕСТ

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БИ БЕСТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.