Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

КИРИЛ ДЕЛЧЕВ - ремонт на електродвигатели

Фирма ЕТ Кирил Делчев е с основна дейност ремонт на електродвигатели и електрически машини. Основен ремонт на синхронни и асинхронни електродвигатели. Ремонт на всички видове помпи, хидрофори, електрожени и други.

 Добре дошли на нашият сайт
ЕТ "Кирил Делчев" гр.Пловдив

ЕТ "Кирил Делчев" е създадена през 1994 г.


Основната дейност на фирмата е ремонт на електродвигатели и електрически машини. Основен ремонт на синхронни и асинхронни електродвигатели от 0.100 w до 300 квт включително с навити ротори. Ремонт високоволтови ел двигатели до 800 квт-6000 волта.
Ремонт всеки вид трансформатори, включително 21000 V до 630 квт. Ремонт постояннотокови и ел двигатели, генератори, стартери, алтернатори. Ремонт всички видове помпи, хидрофори, електрожени и други.
Сервизът разчита на опитни и отговорни професионалисти, с гаранция за извършените ремонти.

Добре дошли при нас!
Очакваме Ви

За контакти: 032/969799 тел/факс
0898482833 - Кирил Делчев
0886122021 - Борислав Делчев

Мнения

Напиши мнение за КИРИЛ ДЕЛЧЕВ - ремонт на електродвигатели

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за КИРИЛ ДЕЛЧЕВ - ремонт на електродвигатели! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.