Дамаски, завеси, пердета - ББР

ББР ООД предлага цялостно текстилно обзавеждане на дома - пердета, завеси и дамаски с разнообразни характеристики (блекаут, градински текстил, трудногорими и топлоизолиращи материи). Ушиване, доставка и монтаж. Изпълняване на корпоративни проекти.

Заповядайте във фирмения ни магазин, където ще намерите богат асортимент декоративни текстили с различно приложение:

  • дамаски - жакарди и велури (кадифе)
  • завеси
  • блекаут - до 100% затъмнение
  • пердета
  • жакарди и печатан декоративен текстил за покривки, възглавнички, шалтета за легло
  • градински текстили, в това число и непромокаеми

Всички предлагани от нас текстили са производство на водещи западно-европейски фирми от Испания, Италия, Белгия, Холандия, Швейцария и Франция.

Над 90% от текстилите при нас са в наличност. За допълнителен избор на много специфична материя, десен или цвят, можете да разгледате и изключително богатите каталози на наши френски и испански партньори-производители, при които минималното количество за поръчка е 1 м.

Разполагаме също и с текстили от 100% естествени материи.

Нашите продукти можете да намерите и онлайн на фирмения ни уебсайт www.textilebbr.com, където покупката става удобно и лесно. Към всеки модел е приложено подробно описание за произход, цена и технически характеристики. Доставяме по куриер в цялата страна.

Извършваме също цялостна услуга за интериорна декорация:

  • взимане на размери на място;
  • ушиване на завеси, пердета, текстилни щори, покривки за маса, декоративни възглавнички, шалтета, калъфи за мебели…;
  • доставка и монтаж на готовите изделия.

Стандартният срок за изпълняване на поръчка за ушиване е от една до три работни седмици.

Тези услуги се допълват от предлагане на разнообразни видове корнизи, с което спестявате време и завършвате наведнъж вашата поръчка.

По ваше желание можем също да ви препоръчаме тапицери.

В допълнение към асортимента от текстили, при нас можете да намерите висококачествена естествена кожа (Италия).

Освен с частни клиенти, работим и с редица държавни и културни институции (посолства, министерства, резиденции, БНБ, Народен театър, зала « България », Софийска опера…).

Изпълняваме корпоративни проекти за хотели и ресторанти, като асортиментът ни включва също сертифицирани трудногорими текстили.

Кратка визитка:

Фирма ББР ООД е основана през 1995 г.

Фирменият ни магазин « Хармония » на ул. « Г. С. Раковски » 54 в София отваря врати на 12 октомври 1998.

Магазин « Хармония »

ул. « Г. С. Раковски » 54

1202 София

Работно време:

Понеделник - петък: 10:00 - 19:00 ч.

Събота: 10:00 - 17:00 ч.

Телефони: 02 983 14 73; 0885 901 490; 0886 12 22 31

Мнения

Напиши мнение за Дамаски, завеси, пердета - ББР (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Дамаски, завеси, пердета - ББР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Хобито ми е реставрация на мебели. Каквото ми трябва като дамаска, намирам го в ББР. Много богат избор, отлично обслужване и нормални цени. Понякога с часове не мога да си тръгна оттам.

Дарина Станчева 21 Jan 2015 21:41

Освен, че цените са повече от разумни и изборът доста богат, това което аз намирам за най-голямото предимство на магазина е топлото отношение на обслужващия персонал. Макар че сайтът е толкова добре направен, че няма нужда от повече, за да си направиш избора, все пак препоръчвам да посетите магазина на живо. Добро обслужване с респект към клиента все още се намира - в този магазин!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.