Дамаски, завеси, пердета - ББР

ББР ООД предлага интериорни и декоративни текстили, дамаски и тапицерски услуги. Във фирмения си магазин Хармония, намиращ се в гр. София, ул. Раковски 54 предлагаме многообразие от дамаски, шалтета, покривки, завеси в различна цветова гама.

ББР ООД е фирма вносител и доставчик на текстилни изделия, интериорни решения за дома, офиса, ресторанти и хотели. Изделията, предлагани от ББР ООД са с високо качество, производство на световноизвестни фирми от Испания, Италия, Белгия, Швейцария и Холандия.

Компанията е създадена през 1995 г. и от тогава до ден днешен се занимава с търговия на едро и дребно с интериорен и декоративен текстил. С набрания през годините опит фирма ББР непрестанно се стреми да увеличава продуктовия си асортимент, като запази високото качество на предлкаганите артикули.

Във фирмения магазин „Хармония“ клиентите могат да открият разнообразна текстилна продукция, както и да ползват услугите по доставка, монтаж и поддръжка, които предоставя компанията.

В магазин „Хармония“ екипът на ББР ще даде индивидуални предложения и на база придобит опит ще ви окаже пълно съдействие при избора на пердета, завеси, дамаски, калъфки за мебели и др.

Ето част и от богатия асортимент от стоки и услуги, които предлага ББР ООД:

• дамаски – жакард, натурален жакард, велур, жакард-велур
• завеси – жакард, натурален жакард, велур, печатан текстил
• пердета – прозрачни, полупрозрачни
• блекаут – различни видове модели непрозрачен текстил със затъмняващ ефект
• шалтета – жакард, натурален жакард, печатан текстил
• покривки за маса – състав смес полиестер и памук, с преобладаване на памука
• градински текстил от жакард – устойчивост на цветовете и здравина на материалите, предназначен за външни условия.
• конуслтации за избор, размери и изработка на пердета и завеси
• доставка и монтаж на корнизи, пердета и завеси, механизми за щори
• производство на пердета, завеси, шалтета и др. по избор на клиента
• взимане на размери за ушиване на завеси, пердета, шалтета, покривки, блекаут
• изработка на калъфи за мебели
• указания и практики за почистване на мебели

Поръчките се изработват от 3 до 6 седмици, в зависимост от сложността и количествата. Фирмата предлага и решения – комплекти за ресторанти, хотели, бизнес сгради и др., като прави отсъпки за редовни клиенти и големи поръчки.

Офисът на фирмата и представителният магазин Хармония се намират:

София 1202, ул. Г. С. Раковски №54

Работно време:
понеделник - петък : 10,00 - 19,00 ч.
събота : 10,00 - 16,00 ч.
Телефон: 02 983 14 73; 02 444 23 34; 0886 12 22 31
Факс: 02/ 9882060

Мнения

Напиши мнение за Дамаски, завеси, пердета - ББР (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за Дамаски, завеси, пердета - ББР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Хобито ми е реставрация на мебели. Каквото ми трябва като дамаска, намирам го в ББР. Много богат избор, отлично обслужване и нормални цени. Понякога с часове не мога да си тръгна оттам.

Дарина Станчева 21 Jan 2015 21:41

Освен, че цените са повече от разумни и изборът доста богат, това което аз намирам за най-голямото предимство на магазина е топлото отношение на обслужващия персонал. Макар че сайтът е толкова добре направен, че няма нужда от повече, за да си направиш избора, все пак препоръчвам да посетите магазина на живо. Добро обслужване с респект към клиента все още се намира - в този магазин!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.