Golden Pages - сайтът на фирмите в България

Каталог номер едно за професионални стоки и услуги в страната
Единствен доверен партньор на Google в България за услугата Google Maps

БАЛКАН БИОСЕРТ

Балкан Биосерт ООД

Балкан Биосерт ООД е първата сертифицираща фирма в България. Тя започва дейността си през 2003 г., като съвместен петгодишен проект между български и швейцарски организации, който приключва успешно в края на 2007 година. Собствеността е на български юридически и физически лица. През есента на 2005 г. поради засилен интерес към сертификационните услуги, фирмата открива дъщерен офис в Скопие, Македония.

Балкан Биосерт ООД извършва услуги по контрол и сертификация на производители, преработватели и търговци на биологична селскостопанска продукция и храни. Сертификацията се извършва според избора на клиентите по националното и европейско биологично законодателство. Съвместно с нашите партньори от Швейцария, предлагаме и сертификация съгласно стандарта Bio Suisse на Конфедерация Швейцария.

След появата и на възможностите за еврофинансиране по Програмата за развитие на селските райони, биоземеделието става атрактивно за много български производители. Работим с добре обучени и висококвалифицирани специалисти и предлагаме качествени и достъпни услуги за биологични фермери, преработватели и търговци.

Балкан Биосерт ООД има акредитация като орган за контрол и сертификация по ISO 17065 от Българската служба по Акредитация, както и разрешение за работа от Министерството на Земеделието на България. От Февруари 2007 г. фигурира в списъка на одобрените контролни органи на Европейския Съюз с кодов номер BG-BIO-02.

Балкан Биосерт ООД е плод на международно сътрудничество, целящо да отговори на нуждите на българските биологични оператори. Фирмата е член на IFOAM (Международната федерация на движенията за биологично земеделие) и на EOCC (Европейския съвет на сертифициращите биологично земеделие органи).

За своята над 15 годинишна история  Балкан Биосерт ООД успя да се наложи като лидер на пазара на биологични сертификационни услуги в България и Македония, благодарение на компетентността, обективността и коректното отношение към своите клиенти и партньори

Балкан Биосерт ООД предлага на своите клиенти следните услуги:

• Контрол на биологични фермери, производствени, преработвателни и търговски предприятия.

• Сертификация съгласно българското биологично законодателство.

• Сертификация съгласно биологичното законодателство на ЕС, Швейцария, САЩ и частни стандарти за биологична продукция.

• Информация за биологичното законодателство и режимите за вноса на различни страни

Мнения

Напиши мнение за БАЛКАН БИОСЕРТ (4)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за БАЛКАН БИОСЕРТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Манол Чолаков 03 Jun 2015 14:17

Експерти в областта на сертификация на селскостопански продукти. Имам ферма, занимавам се с биоземеделие и използвам услугите на Балкан биосерт. Тия хора си разбират от работата - и съвет да ти дадат, и консултация, всичко. Много са добри.

Иван Георгиев 10 May 2014 10:25

ПРЕПОРЪЧВАМ

Препоръчвам услугите за сертификация на продукти на фирма БАЛКАН БИОСЕРТ.Професионално отношение и своевременна консултация!

Живка Тодорова 24 Apr 2014 09:57

mnenie

Ползвала съм услугите на БАЛКАН БИОСЕРТ .Останах изключително доволна от тяхната компетеннтност.

Деница Ангелова 26 Jun 2013 17:59

Доволен клиент

Изключителен професионализъм и експертност.Решихме да започнем биопроизводство на зеленчуци.Обърнахме се към Балкан Биосерт за консултация,като млади зенеделци и те ни насочиха!

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.