АВАТАР ТУР

Туристическа агенция Аватар Тур е агенция, която осигурява незбравими екскурзии, пътувания, почивки и круизи. Извършва индивидуални и групови хотелски и самолетни резервации. Организира международни срещи и извършва преводачески услуги.

Изберете атрактивните предложения на Аватар тур – възможност за почивка, уют и комфорт, поднесен с внимание и любезно отношение.
Заповядайте в офиса на Аватар тур и ни позволете да организираме Вашата почивка, ваканция или романтичен уикенд. Нашите специалисти-консултанти, ще Ви предложат ТОП офертите на агенцията и ще ви дадат полезни съвети, за да осъществите посещения до бленувани места. Осигуряваме възможност за посещения на:
•    исторически и архитектурни забележителности
•    летни и зимни курорти в България и чужбина – почивка за двама, за цяото семейство или голяма компания
•    почивка на екзотични места – Тайланд, Филипини, Малдиви, Шри ланка, Индия, Мавриций, Сейшели, Куба, Бали, Френска полинезия, Танзания, Дубай, Мароко
•    спа и бално комплекси в България и чужбина
•    еко маршрути
Използвайки услугите на агенция Аватар тур, Вие можете да организирате Вашето корпоративно мероприятие. От първата до последната точка, ние ще направим за вас – самолетни и хотелски резервации, трансфер от летище, наемане на зала и оборудване, кафе паузи и кетъринг, украси и коктейл парти. А не рядко нашите корпоративни клиенти използват нашия сървиз по организиране на тим билдинг мероприятия и фирмени обучения – възможност за сплотяване на колектива и осигуряване на ваканция за служителите.
Нашата компания организира семейни и романтични круизни пътешествия, с които ще можете да се насладите на звезден лукс в морето и посещение на световни забележителности.
Търсите релакс, спокойствие и откъсване от ежедневието – изберете услугите на Аватар тур и организирайте своята романтична почивка и семейна ваканция. Нашата мисия е да Ви предложим най-доброто, отговарящо на Вашия вкус, за да може да се завърнете отново при нас. Защото най-добрата реклама за нас са усмивките на нашите клиенти.

Мнения

Напиши мнение за АВАТАР ТУР (1)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АВАТАР ТУР! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.