АТЕ ПЛАСТ ООД - ПРОИЗВОДСТВО НА ФОЛИА И ОПАКОВКИ, КАШИРАНИ ФОЛИА И ФЛЕКСОПЕЧАТ

АТЕ ПЛАСТ ООД предлага полимерни фолиа и опаковки с пълноцветен печат - флексопечат до 8 цвята, каширани фолиа, термосвиваеми фолиа и калъфи, пликове и фолиа за вакуум опаковане, чували, салфетки, фолиа за хоризонтални и вертикални опаковъчни машини.

Ате Пласт ООД e водещ производител на гъвкави полимерни фолиа и опаковки за индустрията. Ние сме 100 % семейна компания, ориентирана към иновативните решения в производството на опаковки, следвайки водещите тенденции.

Ате Пласт ООД има широк производствен асортимент: предлагаме фолиа и опаковки за хранително-вкусовата, строителната, мебелната, хигиенната и санитарна промишленост.

Разполагаме с монослойни и многослойни раздувни екструдерни линии, широк набор от конфекциониращи автомати (нашите фолиа и ръкави се предлагат под формата на предварително изработени пликове, чували, калъфи, салфетки – нарязани или на ролки с откъсваща перфорация, блокирани на стек за лесно отваряне, с дънен и К-шев, микро и макро перфорация, както и викет пликове), флексопечатни (предлагаме 8 цвята флексопечат, работна ширина на фолиото – до 1300 мм., макс. ширина на печат – до 1270 мм., макс. дължина на повторение на изображението – до 800 мм., с възможност за частичен мат лак, хартиеноподобно фолио и др. ефекти) и ламиниращи машини (комбинации от различни структури според приложението: дуплекс структури – OPET/PE, BOPP/BOPP, BOPP/CPP, OPET/BOPP, OPET/PE-EVOH-PE, OPET/PE-PA-PE; триплекс структури – OPET/ALU/PE, OPET/metOPET/PE и много други).

Екип от професионалисти са готови да предложат на клиентите решение за опаковането на широка гама продукти. Доброто производствено планиране и големия капацитет ни позволяват гъвкавост и динамика при доставките на нашите клиенти и партньори.

Нашата продуктова гама включва:

  • Технофол®, фолиа за автоматично опаковане на хоризонтални и вертикални линии, FFS;
  • Термофол®, термосвиваеми фолиа;
  • Барифол®, бариерни фолиа с PA и EVOH, различни структури;
  • Флексопечатни и ламинирани фолиа: BOPP, BOPET, LDPE, PE-EVOH-PE и други;
  • Готови крайни продукти от различни материали - LDPE, MDPE, HDPE, СРР: торби, чували, калъфи, инлайнери, салфетки, нарязани или на ролки с откъсваща перфорация, викет пликове.

Ате Пласт ООД предлага 4 варианта на зелени опаковки, които ще намалят замърсяването на околната среда. Опаковки и опаковъчни решения от серия „Мисия Зелено“:

  • Биобазирани опаковки: био-базирани фолиа за печат и ламиниране, био-базирани термосвиваеми фолиа, био-базирани конфекционирани продукти – чували и пликове за храни;
  • Биоразградими опаковки: биоразградими конфекционирани продукти – чували и пликове, биоразградими ламинирани BoPLA фолиа и с печат (метализирани или бели);
  • 100 % рециклируеми и реизползваеми опаковки: ламинирани фолиа за автоматични линии – FFS, PE и PP базирани, ламинирани бариерни фолиа с EVOH;
  • Други: термосвиваемо фолио от рециклиран материал от PCR, изтънени фолиа за по-малко използвани ресурси;

За подобряване на обслужването на клиентите и гaрантиране на постоянно качество на продуктите прилагаме 24-часов контрол. В допълнение на това е въведена система за управление на качеството ISO 9001:2008. Ате Пласт ООД притежава и сертификат за съответствие с изискванията на BRC Global Standard for Packaging and Packaging materials, както и ISO 140001:2004. 

Мнения

Напиши мнение за АТЕ ПЛАСТ ООД - ПРОИЗВОДСТВО НА ФОЛИА И ОПАКОВКИ, КАШИРАНИ ФОЛИА И ФЛЕКСОПЕЧАТ (2)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АТЕ ПЛАСТ ООД - ПРОИЗВОДСТВО НА ФОЛИА И ОПАКОВКИ, КАШИРАНИ ФОЛИА И ФЛЕКСОПЕЧАТ! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Румяна Благоева 03 Jun 2015 14:07

Купуваме от АТЕ ПЛАСТ фолиа и пликове за опаковане. Много са качествени, без забележки съм. Коректна фирма, добре се работи с тях.

Кирил Благоев 28 Apr 2014 09:57

Имам малък сладкарски цех и ползвам само термосвиваемите фолиа и калъфи на АТЕ ПЛАСТ ООД.Изключително съм доволен.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.