ASSIKO

За вашето парти, купон, сватба или юбилей - АСИКО ООД - организира парти мероприятия, продава и доставя пиротехнически изделия, фойерверки, зари и пироспектакли. В АСИКО можете да намерите и парти артикули, за да стане празненството Ви незабравимо.

Асико ООД е фирма с повече от 20-годишен опит в производството и доставката на парти артикули, пироефекти и заря. С над 520 проведени зари, 100 000 доволни клиенти, 200 вида любителски фойерверки, 3 търговски обекта, Асико е лидер на българския пазар в организирането на тържества и украсяването на Вашето парти с приказен пироспектакъл. Асико е организатор на пирошоута в Гърция, Грузия, Косово, Сърбия, Франция, Босна и херцеговина, Македония.

За Асико най-важна е безопасността на хората, ето защо при нас работят най-добрите специалисти в областта при предлагането и производството на пиротехнически изделия. В компанията се провеждат и курсове за безопасност, обучения за професионална работа с пироефекти, като на пиротехниците се издават и сертификати за професионална работа.

Позвънете и нашият екип от опитни пиротехници, ще Ви предложи най-доброто решение за Вашето тържество, сватба, юбилей или бизнес събитие. В Асико първо изслушваме клиентите си, а после им предлагаме най-изгодните предложения, така че всеки един гост да запомни приказното пирошоу на Асико.

С разнообразна продуктова гама, на вниманието на клиентите си ние предлагаме:

  • Парти артикули – костюми, шапки, маски, балони, картонени чашки, чинийки, шапки и свирки
  • Зари и пироспектакли
  • Фойерверки – различни видове – Божур, Далия, Хризантема, Върба, Палма. Различни типове ракети, пиратки, бенгалски огън, римски свещи, пиро батерии

Асико ООД изпълнява всички стандарти за качество и безопасност, като всеки един продукт на фирмата има упътване/инструкция за безопасна употреба.

Посетете новия ни онлайн каталог: shop.assiko.com

Мнения

Напиши мнение за ASSIKO (3)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за ASSIKO! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

Люба Атанасова 11 May 2015 14:36

Фойерверки

Миналата седмица баща ми имаше юбилей и решихме да му направим парти на открито. По принцип имам известен страх от пиротехниката, непрекъснато четем по новините какви инциденти стават от некачествени продукти. Колега ми препоръча Assiko и действително магазинът им беше много добре зареден. Освен няколко вида фойерверки, купих балони, хартиени декорации, всякакви парти аксесоари, както си трябва. Страхотно парти стана, благодаря на Assiko, ще пазарувам и по други поводи оттам.

Assiko 28 Apr 2014 13:23

Благодарим!

Стела 28 Apr 2014 09:37

Парти аксесоари

От магазина на ASSIKO, който се намира до парка Заимов, съвсем наскоро си закупих фойерверки, балони и много красива заря. Останах много доволна от обслужването и качеството на пиротехниката.

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.