АРКОМА ЕООД

Фирма Аркома ЕООД е официален дистрибутор на фирма Portadoors, Полша, един от най-големите производители на интериорни и входни врати за апартаменти, външни входни врати за къщи, противопожарни, врати с акустична изолация, метални врати, ISO.

Разнообразие от решения за дома и офиса, над 100 модела, повече от 40 цвята, всякакви размери, врати от най-нисък до най-висок клас, гъвкаво ценообразуване и гаранционно обслужване – това е част от набора услуги, които предлага за клиентите си Аркома България ЕООД – официален дистрибутор на фирмата Portadoor за интериорни и входни врати.

Аркома България за кратко време се утвърждава на пазара като водеща фирма в продажбата и монтажа на врати за апартаменти и бизнес сгради. Самите врати, които фирмата предлага, са изработени от висококачествени материали, като покриват всички стандарти ISO и други наложени от Европейския съюз.

Аркома България разполага с последно поколение техника и специалисти в производството на врати, които за кратко време могат да дадат съвет, да приемат и изготвят поръчките на клиентите. Фирмата не щади средства, за да усъвършенства продукция, да предлага иновационни решения, като и да разнообразява богатия си асортимент.

Аркома България е отличният избор за интериорни и входни врати, който няма да Ви подведе. Разнообразието от продукти включва:

интериорни врати
входни врати за апартаменти
входни врати за къщи
водоустойчиви врати
врати с акустична изолация
плъзгащи се и сгъваеми врати
пожароустойчиви врати
метални врати

Фирмата предлага и голямо цветово разнообразие и различни материали за изработка и покритие на вратите, както и арт дизайн на някои от моделите си.

Фирма Аркома България търгува и с луксозни дръжки за врати, според вкуса и възможностите на клиентите си.

Адрес и контакти:

София, ул. Цар Асен 120 – ъгъла с бул. Пенчо Славейков – вход откъм бул. Пенчо Славейков

E-mail: info@arcoma-bg.com
interiornivrati.arcoma@gmail.com

Телефони за запитвания и оферти: 02 4830154
Телефон за клиенти на фирмата: 0879 889146
Управител:  0885 934 497 – това не е телефон за информация.
Skype: arcomaltd 

Мнения

Напиши мнение за АРКОМА ЕООД (10)

Помолете настоящите си клиенти да напишат мнение за вас, ако искате да привлечете нови клиенти за АРКОМА ЕООД! Според последното Глобално онлайн потребителско проучване на Nielsen на над 25 000 потребители в повече от 50 страни, 70 процента от потребителите се доверяват на препоръки публикувани в интернет и взимат решение за покупка на продукти и услуги въз основа на това.

dimitar bogdanov 19 Apr 2014 20:07

otnosno wrati

Wratite sa na mnogo wisoko niwo. Obkowa e unikalen.tehni4eskia personal raboti po evropeiski.tova emnogo w bolgaria.

Росица Радева 18 Feb 2013 11:50

аркома българия

Наистина са страхотни,уникални,като монтаж,качество,цена.Най сърдечно ги препоръчвам.

Добре изолиращи

Вратите, които ни препоръчаха да закупим за нашето читалище, са наистина шумоизолиращи, и ви препоръчвам фирмата, хората са коректни.

врати Portadoors

Да, вратите им са наистина много хубави

Напиши мнение
Моля попълнете "I'm not a robot" отметката.